Cei de la Tec Agency au făcut o analiză prin care au atras atenția asupra echipelor care au fost cel mai puternic afectate de pandemie. Au fost luate în calcul poziția în clasament dinainte de pauză, forma echipei dar și alte criterii.

1. Real Sociedad

În martie, Real Sociedad se afla la doar un punct distanță de Sevilla și era clasată pe locul patru în La Liga, poziție de Champions League. Dacă atunci aveau șapte victorii în opt meciuri, acum Odegaard și colegii au ajuns la o singură victorie în șase meciuri de la revenirea fotbalului, cu patru înfrângeri în acest interval. Ocupă locul șapte în clasament.
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 27 MINUTE

2. Benfica

Înainte de pauză, un singur punct le separa pe FC Porto și Benfica în campionatul Portugaliei, echipa de pe Da Luz fiind pe locul doi. Mai erau de jucat doar 10 meciuri, însă după cinci partide, totul pare deja hotărât. Benfica a obținut o singură victorie și a pierdut 10 puncte în această perioadă. De cealaltă parte, Porto a luat 10 puncte din 12 posibile.

3. Leicester

Leicester a rămas, este adevărat, pe aceeași poziție în clasament ca înainte de pauză - locul trei în Premier League, care duce în Champions League. Totuși, în timp ce toate rivalele au avut rezultate excelente, echipa lui Brendan Rodgers a mers din rău în mai rău. Leicester a obținut doar un punct la Watford, echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării și a evitat o înfrângere cu Brighton doar datorită lui Schmeichel. Înfrângerea la Everton ar fi putut să-i coste locul trei, dar Chelsea s-a încurcat și ea cu West Ham.
https://i.eurosport.com/2020/07/03/2843118.jpg
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Sepsi - U Craiova 3-1. Meci furtunos la Sf. Gheorghe, cu gol în secunda 23 și un alt gol cu mâna
ACUM 2 ORE