”Lumea sportului se bucură de măsuri de relaxare fără precedent, ca parte a ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății. Acesta a fost aprobat și transmis spre publicare către Monitorul Oficial, urmând să intre în vigoare la data publicării. Ordinul reglementează condițiile și modul de acces al spectatorilor la evenimente sportive, dar vine cu vești importante și pentru sporturile de echipă și cele de luptă.
Așadar, de la data intrării în vigoare, suporterii vor putea reveni la evenimentele sportive în aer liber, fără ca organizatorii să mai aibă obligația de a solicita aprobări sau avize pentru a avea spectatori. Procentul în care aceștia vor putea participa la evenimentele sportive este de 25% din capacitatea totală a tribunelor”, a declarat Novak.

Cum vor avea acces spectatorii pe stadioanele din România

Premier League
Sir Alex Ferguson, despre revenirea lui Cristiano Ronaldo la United: "A venit, a jucat, a cucerit"
ACUM 5 MINUTE
Novak a oferit detalii și despre condițiile pentru ca suporterii să aibă acces pe stadion.
Vor avea acces pe arene persoanele vaccinate pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare precum și persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test PCR nu mai vechi de 72 de ore. De asemenea, vor putea intra pe stadion și persoanele care au un rezultat negativ de la un test rapid antigen în ultimele 24 de ore.
Premier League
Manchester United îi caută partener de atac lui Cristiano Ronaldo și a găsit soluția la FC Barcelona
ACUM 31 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
ACUM O ORĂ