”Lumea sportului se bucură de măsuri de relaxare fără precedent, ca parte a ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății. Acesta a fost aprobat și transmis spre publicare către Monitorul Oficial, urmând să intre în vigoare la data publicării. Ordinul reglementează condițiile și modul de acces al spectatorilor la evenimente sportive, dar vine cu vești importante și pentru sporturile de echipă și cele de luptă.
Așadar, de la data intrării în vigoare, suporterii vor putea reveni la evenimentele sportive în aer liber, fără ca organizatorii să mai aibă obligația de a solicita aprobări sau avize pentru a avea spectatori. Procentul în care aceștia vor putea participa la evenimentele sportive este de 25% din capacitatea totală a tribunelor”, a declarat Novak.

Cum vor avea acces spectatorii pe stadioanele din România

Romanian Liga I
Balaj a explicat scandările oribile de la petrecerea de titlu a CFR-ului! Cum l-a apărat pe Petrescu
ACUM 6 ORE
Novak a oferit detalii și despre condițiile pentru ca suporterii să aibă acces pe stadion.
Vor avea acces pe arene persoanele vaccinate pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare precum și persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test PCR nu mai vechi de 72 de ore. De asemenea, vor putea intra pe stadion și persoanele care au un rezultat negativ de la un test rapid antigen în ultimele 24 de ore.
Europa League
Ianis Hagi a recunoscut că e frustrat că nu poate juca în finala Europa League! Mesajul românului
ACUM 6 ORE
Ligue 1
Dovada clară că Mbappe va pleca de la PSG! Decizia de ultimă oră luată de conducerea parizienilor
ACUM 7 ORE