Ancelotti nu și-ar fi declarat veniturile obținute în Spania în perioada 2013-2015, deși îndeplinea statutul de rezident. Sumele nedeclarate proveneau atât din salariile câștigate la Real Madrid, cât și din drepturile de imagine.

Carlo Ancelotti, acuzat de evaziune fiscală

Procuratura din Spania consideră că Ancelotti a acționat "cu intenția de a se sustrage în mod nejustificat de la obligațiile sale față de trezorerie".
Premier League
Ralf Rangnick: "Nu-l învinovățesc pe Cristiano Ronaldo, dar ... ". Ce îi reproșează portughezului
ACUM 2 ORE
Prin urmare, Ancelotti ar putea fi inclus pe lista lungă a jucătorilor și antrenorilor care, de-a lungul timpului, au fost acuzați de evaziune fiscală. Printre aceștia se numără și Leo Messi și Cristiano Ronaldo, fotbaliștii care împreună au câștigat 11 Baloane de Aur.

Ancelotti, primul antrenor italian care câștigă titlul în Premier League

Ancelotti a obținut supremația în 4 dintre cele 5 campionate de top din Europa: Premier League, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga.
De amintit este că italianul a devenit primul manager italian care cucerește titlul în Premier League. Se întâmpla în sezonul 2009/2010, când Ancelotti se afla pe banca lui Chelsea.
De-a lungul carierei, Ancelotti le-a pregătit pe Reggiana, Parma, Juventus, Milan, Chelsea, PSG, Real Madrid, Bayern Munchen și Napoli, reușind să câștige 20 de trofee. Italianul se poate lăuda cu 3 trofee Champions League cucerite pe banca tehnică, alături de Milan (2003, 2007) și Real (2014).
Ligue 1
Efectul telenovelei Mbappe | Leonardo, demis de la PSG
ACUM 5 ORE
Ligue 1
Comunicat dur al Ligii Spaniole de Fotbal după anunțul prelungirii transferului lui Mbappe la PSG!
ACUM 5 ORE