Carlo Ancelotti a revenit la Real Madrid în această vară, după ce în ultimele două sezoane s-a aflat pe banca celor de la Everton. Alături de antrenorul italian, Real Madrid are un început bun de sezon, aflându-se pe primul loc în La Liga, cu 13 puncte în 5 partide, reușind să câștige și primul meci al sezonului din UEFA Champions League, din deplasare, pe terenul lui Inter.
Cupa Mondială FIFA
GE-NI-AL! Ce le-a promis Neymar fotbaliștilor coreeni pentru a nu-l accidenta în meciul din optimi
ACUM 22 MINUTE
În ultima etapă de campionat, Real Madrid a câștigat pe final partida contra celor de la Valencia, după ce a fost condusă din minutul 66. Cu toate acestea, Vinicius și Benzema au marcat în minutele 86, respectiv 88, aducând cele trei puncte pentru echipa lui Carlo Ancelotti.

Carlo Ancelotti, împotriva unei Cupe Mondiale la doi ani

Într-un interviu acordat celor de la Rai Radio 1, antrenorul italian a vorbit despre noua idee a celor de la FIFA, de a organiza Cupa Mondială la doi ani.
"Să se desfășoare la doi ani Cupa Mondială? Păi, dacă tot suntem aici, mai bine o organizăm în fiecare an. Calendarul este o mare problemă, ceva trebuie să se schimbe. Sunt multe meciuri, iar unele nu au sens. FIFA și UEFA ar trebui să vorbească despre acest lucru. E adevărat faptul că în acest moment nu sunt de acord cu așa ceva, dar presiunea pe jucători este mult prea mare", a declarat Carlo Ancelotti.
Carlo Ancelotti a vorbit și despre Jose Mourinho, cel care a preluat-o în această vată pe AS Roma. Antrenorul italian este de părere că Serie A este un campionat care i se potrivește caracterului lui Mourinho și consideră că este locul potrivit pentru acesta.
"E un loc care se potrivește perfect cu caracterul lui, mereu am spus asta. Când am auzit că se duce la Roma, am spus imediat că acela este locul perfect pentru el, iar în final chiar va fi. Sper ca Roma să câștige cu Mourinho, la fel cum sper că o va face și Milan. Sunt două echipe de care sunt atașat", a mai spus antrenorul celor de la Real Madrid.
Cupa Mondială FIFA
Omagiu emoționant adus lui Pele după calificarea Braziliei în sferturile Cupei Mondiale din Qatar
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Discurs de învingător al selecționerului Japoniei, după eliminare: "Viitorul ne aparține!"
ACUM O ORĂ