De 3 ori câștigător al trofeului UEFA Champions League, Ancelotti a antrenat de-a lungul timpului o mulțime de jucători de clasă mondială, printre care se numără Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, Andrea Pirlo, Kaka și Ronaldo Nazario. Cu toate acestea, tehnicianul italian și-ar fi dorit să adauge pe lista fotbaliștilor extraordinari pe care i-a coordonat încă 2 nume uriașe: Leo Messi, starul celor de la Barcelona, și Francesco Totti, legendarul căpitan de la Roma.
Mi-ar fi plăcut să-l antrenez pe Messi, doar ca să-l pot compara cu Cristiano Ronaldo. De asemenea, Francesco Totti este un alt jucător pe care aș fi vrut să-l pregătesc. Am un atașament aparte față de Roma, iar el a fost un erou acolo. | Carlo Ancelotti
Ancelotti a lucrat cu Cristiano Ronaldo la Real Madrid în perioada 2013-2015, în care "galacticii" au cucerit 4 trofee: UEFA Champions League, Supercupa Europei, Campionatul Mondial al Cluburilor și Cupa Spaniei.
Cupa Mondială FIFA
Barcelona îl urmărește de peste un an pe fotbalistul care se crede "mai bun decât Neymar"
ACUM 2 ORE

Ancelotti, primul antrenor italian care câștigă titlul în Premier League

Ancelotti a obținut supremația în 4 dintre cele 5 campionate de top din Europa: Premier League, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga.
De amintit este că italianul a devenit primul manager italian care cucerește titlul în Premier League. Se întâmpla în sezonul 2009/2010, când Ancelotti se afla pe banca lui Chelsea.
De-a lungul carierei, Ancelotti le-a pregătit pe Reggiana, Parma, Juventus, Milan, Chelsea, PSG, Real Madrid, Bayern Munchen și Napoli, reușind să câștige 20 de trofee. Italianul se poate lăuda cu 3 trofee Champions League cucerite pe banca tehnică, alături de Milan (2003, 2007) și Real (2014).

Barcelona sau Real? Aceștia sunt adversarii în lupta pentru titlu din Spania

Cupa Mondială FIFA
Messi și Lewandowski, un an de relație tensionată. Istoricul conflictului dintre cei doi
ACUM 2 ORE
Cupa Mondială FIFA
Istorie la Cupa Mondială din Qatar! O brigadă feminină va conduce meciul Germania - Costa Rica
ACUM 2 ORE