De 3 ori câștigător al trofeului UEFA Champions League, Ancelotti a antrenat de-a lungul timpului o mulțime de jucători de clasă mondială, printre care se numără Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, Andrea Pirlo, Kaka și Ronaldo Nazario. Cu toate acestea, tehnicianul italian și-ar fi dorit să adauge pe lista fotbaliștilor extraordinari pe care i-a coordonat încă 2 nume uriașe: Leo Messi, starul celor de la Barcelona, și Francesco Totti, legendarul căpitan de la Roma.
Mi-ar fi plăcut să-l antrenez pe Messi, doar ca să-l pot compara cu Cristiano Ronaldo. De asemenea, Francesco Totti este un alt jucător pe care aș fi vrut să-l pregătesc. Am un atașament aparte față de Roma, iar el a fost un erou acolo. | Carlo Ancelotti
Ancelotti a lucrat cu Cristiano Ronaldo la Real Madrid în perioada 2013-2015, în care "galacticii" au cucerit 4 trofee: UEFA Champions League, Supercupa Europei, Campionatul Mondial al Cluburilor și Cupa Spaniei.
Romanian Liga I
Reacție dură din partea lui Laszlo Balint, după eșecul cu FCSB: "Nu pot să fiu calm"
ACUM 42 MINUTE

Ancelotti, primul antrenor italian care câștigă titlul în Premier League

Ancelotti a obținut supremația în 4 dintre cele 5 campionate de top din Europa: Premier League, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga.
De amintit este că italianul a devenit primul manager italian care cucerește titlul în Premier League. Se întâmpla în sezonul 2009/2010, când Ancelotti se afla pe banca lui Chelsea.
De-a lungul carierei, Ancelotti le-a pregătit pe Reggiana, Parma, Juventus, Milan, Chelsea, PSG, Real Madrid, Bayern Munchen și Napoli, reușind să câștige 20 de trofee. Italianul se poate lăuda cu 3 trofee Champions League cucerite pe banca tehnică, alături de Milan (2003, 2007) și Real (2014).

Barcelona sau Real? Aceștia sunt adversarii în lupta pentru titlu din Spania

Romanian Liga I
FCSB – UTA Arad 2-1 | Gazdele câștigă după două penalty-uri discutabile
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
U Craiova 1948, de vânzare! Patronul oltenilor a făcut marele anunț: "Se va găsi un cumpărător"
ACUM 2 ORE