Bilardo suferă de o boală neurodegenerativă, iar familia sa se temea de cum va reacționa la aflarea veștii morții lui Maradona. Relația pe care Bilardo a avut-o cu Diego a fost una fantastică, tehnicianul tratându-l mereu ca pe fiul său. În acest context, pentru că suferă de sindromul Hakim-Adams, familia a ascuns de fostul mare tehnician vestea cutremărutoare a dispariției celebrului număr 10.
În momentul în care miercurea trecută s-a comunicat oficial dispariția lui "El Pibe D'Oror", menajera a tăiat cablul de la tv, așa cum fusese instruită. De atunci, Bilardo a fost "obligat" să urmărească filme pe diferite platforme, explicându-i-se că problemele legate de cablu nu pot fi remediate o perioadă.
Problema e că Bilardo vrea neapărat să urmărească partide de fotbal, astfel că familia a înțeles că nu poate să îi ascundă adevărul, deși inițial fratele său, Jorge, spusese că ia în calcul și această variantă.
Fotbal
Adriano "s-a născut" din nou! "Ajunsesem la peste 100 kilograme". Ce l-a salvat și cum arată acum
21/12/2021 LA 06:04

Oscar Ruggeri, plan pentru a-l informa pe Bilardo de dispariția lui Maradona

Jorge Bilardo a mărturisit că a luat deja legătura cu Oscar Ruggeri, fost mare internațional argentinian, care a rămas la rândul lui într-o relație bună cu fostul mare tehnician. Acesta și alți câțiva membri ai Argentinei 1986 îi vor comunica vestea lui Bilardo, după ce vor fi comunicat cu specialiști, astfel încât șocul să fie cât mai mic.
"Este un subiect care e tratat de peste o săptămână în mass-media și va fi în continuare dezbătut în perioada următoare. Bilardo se uită la televizor și vrea să urmărească fotbal, unde cu siguranță la un moment dat se va face referire la tragedia lui Diego. Am vorbit cu Ruggeri și el se va întâlni cu doi sau trei băieți pentru a discuta cum să îi dea vestea împreună. Vom vedea cum reacționează și ce se întâmplă", a dezvăluit Jorge Bilardo pentru Cielo Sports.
Serie A
Ibrahimovic și-a ales sportivii favoriți din toate timpurile! Pe cine preferă între Ronaldo și Messi
07/12/2021 LA 07:27
Fotbal
Maradona, comemorat pe 30 octombrie! Numele lui a răsunat în toată lumea
31/10/2021 LA 12:13