”Voi continua să joc la Boca Juniors. Contractul meu este valabil până în decembrie 2020 și voi dona 100% din salariile mele. Încă nu am decis unde se vor duce donațiile. Dar totul va fi specificat în contract. Nu vreau bani!”, a declarat Tevez pentru postul de radio argentinian Lared.
Așadar Carlos Tevez va mai continua pentru încă șase luni la Boca Juniors iar toți banii pe care îi va primi în această perioadă vor fi donați, cel mai probabil unei organizații care se luptă cu COVID-19, conform podcastului Boca Podcast.
Tevez a vorbit și despre meciul său de retragere. Fostul jucător de la Manchester City și Manchester United vrea nume mari prezente pe La Bombonera: ”Când o să îmi organizez meciul de retragere pe La Bombonera vreau să vină Messi, Ronaldo, Scholes, Rooney, Buffon, Pogba, Pirlo și mulți alții”.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM 10 MINUTE
În aprilie, Tevez a vorbit despre felul în care poate contribui în lupta contra coronavirusului.
"Trebuie să oferim o mână de ajutor în aceste momente. Evident că aș merge cu drag să ajut în bucătărie sau oriunde este nevoie de angajați. Noi, fotbaliștii, am fi un exemplu minunat pentru toți dacă am merge în cartierele sărace pentru a-i ajuta pe oameni. În orice caz, eu sunt disponibil. Orice fotbalist poate să trăiască șase luni sau un chiar un an fără să fie plătit. Noi nu simțim disperarea pe care o trăiesc alții în fiecare zi.
Sunt acei oameni care sunt nevoiți să plece de acasă la 6 dimineața și care se întorc abia la 7 seara pentru a-și putea hrăni familiile. Nouă ne este ușor să vorbim de acasă, știind că avem mâncare pentru copii. Dar pentru alte persoane nu e deloc așa. Unii trebuie să iasă afară ca să producă bani, iar dacă fac asta riscă să fie arestați. Este o situație extrem de îngrijorătoare.", a spus Tevez, pentru America TV.
https://i.eurosport.com/2020/06/25/2838997.jpg
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 15 MINUTE
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Nigeria și Egipt, la braț în faza eliminatorie! Se știu deja trei meciuri din optimi
ACUM 24 MINUTE