Carragher este recunoscut pentru charisma și umorul său, pe care nu ezită să le expună de fiecare dată când are ocazia în cadrul emisiunilor TV din Anglia. Ultima demonstrație din partea fostului internațional englez a avut loc aseară, în cadrul unei emisiuni CBS Sports, în ultima seară a grupelor UEFA Champions League.
Legendarul fundaș al lui Liverpool a venit costumat în rege și a dezvăluit care sunt lucrurile pe care le-ar schimba în fotbalul actual.
La început, Carragher și-a luat în serios rolul și a explicat că ar vrea să ajungă la conducerea sistemului VAR pentru a schimba regulile referitoare la offside-urile milimetrice și hențurile din careu, care au produs multe controverse în Premier League.
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
ACUM 16 MINUTE

"Regele" Carragher a dezvăluit care sunt lucrurile pe care le-ar schimba în fotbal

Carragher a continuat apoi pe un ton comic, spunând că ar înlocui echipamentul lui Manchester United, fosta sa rivală din carieră, cu bluza moderatoarei Kate Abdo, aflată în studio. Replica a produs hohote de râs în platou, iar Carragher nu s-a oprit acolo.
Fostul fundaș a spus apoi că ar fi corect ca echipele care au câștigat de 5 ori trofeul UEFA Champions League să fie calificate direct în fazele eliminatorii ale competiției.
Apoi a urmat propunerea care a produs o criză de râs din partea celorlalți doi invitați: Roberto Martinez, selecționerul Belgiei, și Micah Richards, fostul fundaș al lui Manchester City.
"Aș schimba numele echipei Istanbul Bașakșehir". Fostul fundaș consideră că numele turcilor este mult prea greu de pronunțat, oferind și o demonstrație în direct. Carragher n-a reușit să pronunțe numele clubului din Turcia, spre amuzamentul celorlalți.
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 7 ORE
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 8 ORE