Carragher este recunoscut pentru charisma și umorul său, pe care nu ezită să le expună de fiecare dată când are ocazia în cadrul emisiunilor TV din Anglia. Ultima demonstrație din partea fostului internațional englez a avut loc aseară, în cadrul unei emisiuni CBS Sports, în ultima seară a grupelor UEFA Champions League.
Legendarul fundaș al lui Liverpool a venit costumat în rege și a dezvăluit care sunt lucrurile pe care le-ar schimba în fotbalul actual.
La început, Carragher și-a luat în serios rolul și a explicat că ar vrea să ajungă la conducerea sistemului VAR pentru a schimba regulile referitoare la offside-urile milimetrice și hențurile din careu, care au produs multe controverse în Premier League.
Bundesliga
"Va fi dificil să-l păstrăm!" Anunț de ultimă oră al oficialilor lui Dortmund cu privire la Haaland
ACUM 8 MINUTE

"Regele" Carragher a dezvăluit care sunt lucrurile pe care le-ar schimba în fotbal

Carragher a continuat apoi pe un ton comic, spunând că ar înlocui echipamentul lui Manchester United, fosta sa rivală din carieră, cu bluza moderatoarei Kate Abdo, aflată în studio. Replica a produs hohote de râs în platou, iar Carragher nu s-a oprit acolo.
Fostul fundaș a spus apoi că ar fi corect ca echipele care au câștigat de 5 ori trofeul UEFA Champions League să fie calificate direct în fazele eliminatorii ale competiției.
Apoi a urmat propunerea care a produs o criză de râs din partea celorlalți doi invitați: Roberto Martinez, selecționerul Belgiei, și Micah Richards, fostul fundaș al lui Manchester City.
"Aș schimba numele echipei Istanbul Bașakșehir". Fostul fundaș consideră că numele turcilor este mult prea greu de pronunțat, oferind și o demonstrație în direct. Carragher n-a reușit să pronunțe numele clubului din Turcia, spre amuzamentul celorlalți.
Premier League
Pep Guardiola, ironizat de suporterii lui Manchester City! Ce au cântat fanii "cetățenilor"
ACUM 37 MINUTE
Liga
5 antrenori care i-ar putea lua locul lui Koeman la Barcelona în cazul unui eșec cu Granada
ACUM 40 MINUTE