După ce Wayne Rooney și David Beckham au dezvăluit că îl aleg pe Messi, în detrimentul superstarului portughez, acum a venit rândul lui Antonio Cassano să răspundă la veșnica întrebare din fotbalul modern: "Messi sau Ronaldo?".
Fost atacant la Real Madrid în urmă cu 13 ani, Cassano a oferit una dintre cele mai tari comparații de până acum, din perspectiva duelului individual dintre cei doi fotbaliști care au câștigat, împreună, 11 Baloane de Aur. La rândul său, italianul consideră că Leo Messi se află cu o clasă peste rivalul său de la Juventus. Mai mult, Cassano susține că nu vom mai vedea niciodată un sportiv ca Messi, pe care l-a comparat cu Diego Maradona, Michael Jordan și Roger Federer.
"Cristiano Ronaldo este construit în așa fel. În schimb, Leo Messi este Michael Jordan, este Roger Federer, este Diego Maradona. Este ceva ce nu vom mai vedea în viețile noastre. Nu spun că Ronaldo nu este un adevărat campion, dar nu va ajunge niciodată la nivelul lui Messi. Nu există nicio urmă de jignire. Pur și simplu, talentul lui Messi vine de la "mama natură". Întotdeauna îl voi alege pe el în comparația cu Ronaldo.", a spus Cassano, pentru Sky Sports.
Premier League
Nebunie în Premier League! Patrick Vieira a lovit un huligan al lui Everton la finalul meciului
ACUM 28 MINUTE

Cassano, impresionat de Messi

Antonio Cassano a fost cumpărat de Real Madrid în vara anului 2007 de la Roma, în schimbul a 5,5 milioane de euro. Atacantul a jucat numai jumătate de sezon pe Santiago Bernabeu, urmând ca în iarnă să fie împrumutat la Sampdoria, iar în vara următoare să fie cedat definitiv la formația italiană.
28 de apariții, 4 goluri și 3 pase decisive sunt cifrele înregistrate de Cassano la Real Madrid. Chiar dacă a evoluat la eterna rivală a Barcelonei, italianul nu a ezitat niciodată să-și exprime admirația față de Messi, simbolul catalanilor. Mai mult, pentru a-și arăta simpatia pentru argentinian, Cassano și-a numit unul dintre băieți Lionel.
De-a lungul carierei, Cassano a mai evoluat pentru Bari, Milan, Inter, Parma și Verona.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Everton a revenit de la 0-2 cu Palace și s-a salvat de la retrogradare! Rezumatul unui meci fabulos
ACUM 8 ORE
Fotbal
Imagini fenomenale pe Goodison Park! Fanii lui Everton sărbătoresc pe teren evitarea retrogradării
ACUM 8 ORE