Concursul organizat de Eurosport la sfârșitul anului trecut și-a desemnat câștigătorul în decembrie 2016. Din aproape 800 de participanți, Vladimir Pagu a fost ales de voi cel mai bun comentator din România la capătul votului public.
Acum, este timpul ca el să ia parte la una dintre cele mai râvnite experiențe din lumea sportului - un meci în Premier League. Și nu orice meci! Vladimir va fi pe Anfield la partida dintre Liverpool și Arsenal de sâmbătă seara împreună cu jurnaliștii Costin Ștucan și Mihai Toma, dar și cu bloggerul Alex Ciucă.
Campania a oferit fanilor Premier League din România șansa de a se face auziți. Aceștia au urcat propriile comentarii ale unor secvențe din meciurile primei ligi engleze pe site-ul competiției. O echipă de experți compusă din fostul fotbalist Mihai Neșu, comentatorii sportivi Arnold Cobilanschi și Ilie Dobre, dar și vloggerul Mikey Haș, au ajutat la selectarea a cinci voci care au ajuns în faza finală a competiției. După câteva zile de traininguri și noi înregistrări făcute în studiourile Eurosport, cei cinci finaliști au fost supuși votului public care a stabilit câștigătorul.
Liga
Tensiunea crește în jurul cazului Ousmane Dembele. "Liderii Barcei îl pierd din cauza lor"
ACUM 16 MINUTE
Vladimir Pagu se declară „un fan al sportului în general, dar în special al fotbalului”. Susținător al lui Chelsea și Eden Hazard, tânărul de 27 de ani din Deva are acum ocazia să urmărească un meci din Premier League de la fața locului, alături de Costin Ștucan.
Aventura celor doi pe Anfield va fi relatată pe contul de Facebook al Eurosport România și actualizată pe www.eurosport.ro.
Liverpool și Arsenal sunt două dintre echipele emblematice ale Angliei și ale fotbalului mondial. Aflate momentan pe locurile 5, respectiv 4, în Premier League, ele au oferit numeroase meciuri spectaculoase de-a lungul anilor.
În ianuarie, Liverpool - Arsenal s-a încheiat 3-3 după ce „Cormoranii” au egalat în ultimul minut de joc. Ultimul meci direct dintre cele două a fost câștigat în deplasare de Liverpool, cu scorul de 4-3.
Urmăriți alături de noi aventura lui Vladimir și a lui Costin la Liverpool și nu ratați partida transmisă în direct pe Eurosport 1, sâmbătă, de la ora 19:30.
Romanian Liga I
Rapid București și CFR Cluj au punctat cu noi achiziții pe piața transferurilor
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Dinamo a anunțat azi încă două achiziții! Un portar crescut de PSG vine în Ștefan cel Mare
ACUM 2 ORE