Publicația turcă FutbolArena și-a pus cititorii să voteze superlativele anului în fotbalul din Turcia, iar Șumudică a fost declarat cel mai bun antrenor.
Românul are o serie fantastică în Turcia, iar azi avea șansa să treacă pe locul întâi în clasament, cu o victorie la codașa Erzurum. Fără Maxim, accidentat, oaspeții au deschis scorul prin Mirallas, fosta vedetă a lui Everton.
Partida se îndrepta spre un succes al lui Gaziantep, dar la ultima fază a meciului s-a acordat un penalty controversat, după ce Omer Hasan Sismanoglu a fost ușor împins în careu.
Premier League
Pep Guardiola, înaintea ultimei etape din Premier League: "E un privilegiu"
ACUM CÂTEVA SECUNDE
Bassan a transformat, iar Erzurum BB - Gaziantep s-a încheiat 1-1. Formația lui Șumudică este pe locul secund în clasament, la un singur punct de liderul Galatasaray.

Șumudică, serie incredibilă cu Gaziantep

Formația românului are o singură înfrângere post-pandemie și se află pe locul 4 într-un top al celor mai bune formații din Europa din ultima jumătate de an.
Echipa lui Șumudică are un singur eșec în acest sezon (1-3 cu Galatasaray), iar pe finalul sezonului precedent nu a fost învinsă niciodată.
Într-un top al celor mai bune formații din Europa post-pandemie, Gaziantep ar fi pe poziția a 4-a, doar Milan, Bayern Munchen și Atletico Madrid având un bilanț mai bun începând cu reluarea fotbalului de după pauza generată de criza de Covid-19 și până în acest moment.
În spatele celor de la Gaziantep din acest top se află formații importante precum Inter, Liverpool, Lyon sau Red Bull Leipzig. Barcelona, Real Madrid, Manchester City sau PSG nici măcar nu intră în primele 10 formații, ceea ce evidențiză și mai mult parcursul excelent al formației lui Șumudică. Evident, în contextul unor adversari mult mai slabi decât oponentele granzilor din TOP 5 campionate ale Europei.
Romanian Liga I
Sabău, despre avantajul echipei U Cluj în baraj: "Nu știu dacă situația este la fel la Dinamo"
ACUM 36 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Rafael Nadal speră să poată ajunge la finala UEFA Champions League: "Am biletele pregătite"
ACUM O ORĂ