Lucescu Jr a primit o șansă unică de a reveni în fotbalul care contează și a putea lupta din nou pentru trofee la cel mai înalt nivel. Președintele clubului, Ali Koç, își dorește foarte mult să-l aducă pe antrenorul român în această vară, iar acesta pare tentat să dea curs ofertei. Totuși, din punct de vedere financiar Fener ar trebui să facă un efort fantastic și nu se știe dacă turcii vor fi dispuși la acest lucru.

Răzvan Lucescu, greu de adus în Turcia

Fotosport susține că Răzvan are o clauză de reziliere de două milioane de dolari, iar oficialii lui Al Hilal, extrem de mulțumiți de munca depusă de român, care a câștigat Liga Campionilor Asiei, nu se gândesc să renunțe la el decât în măsura în care această sumă va fi achitată.
Cupa Mondială FIFA
#VOCE Dobay, “Calul” care a galopat în porțile adverse la două Campionate Mondiale consecutive
ACUM O ORĂ
La asta se adaugă salariul extrem de consistent avut de Răzvan. Acesta e al doilea cel mai bine plătit antrenor român, după Olăroiu, primind 4.5 milioane de dolari/anual la actuala echipă. La acesta se adaugă un bonus de 50.000 de dolari pentru fiecare victorie obținută de jucătorii săi.
Ca atare, Fener ar trebui să facă un efort foarte mare din punct de vedere financiar, dacă vrea să își asigure serviciile omului care a rescris istoria fotbalului în Grecia, la comanda lui PAOK.
Sosit în 2019 la Al Hilal, Răzvan Lucescu a câștigat Liga Campionilor Asiei alături de formația din Arabia Saudită. De-a lungul carierei de antrenor, Lucescu Jr. a cucerit 7 trofee, pe banca lui PAOK, Rapid, El Jaish și AL Hilal.
Cu 112 ani de istorie, Fenerbahce e al doilea cel mai titrat club din Turcia, cu 19 titluri. Din lotul turcilor fac parte fotbaliști importanți, precum Max Kruse, fotbalist care a impresionat în Bundesliga în tricoul lui Bremen, Gladbach sau Wolfsburg, sau Luis Gustavo, fostul internațional brazilian care a câștigat Champions League cu Bayern.
În sezonul trecut, Fener a terminat doar pe 6, iar actuala stagiune nu a adus revirimentul dorit. Totuși, patronii clubului sunt dispuși să investească enorm pentru a face din gruparea de pe Bosfor un nume important în Europa.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Marele Pele a transmis un mesaj de pe patul de spital
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
#VOCE Mondialul la peste 4,7%
ACUM 2 ORE