Jurnaliștii de la RMC Sport estimează că liderul din Ligue 1, PSG, va pierde în jur de 10 milioane de euro în urma deciziei ca meciul din Champions League cu Borussia Dortmund de pe Parc des Princes să se dispute fără spectatori. Partida are loc miercuri, de la ora 22, ora României.
Pierderile survin, în mod evident, din vânzarea biletelor, dar și din serviciile oferite în cadrul stadionului, cum ar fi restaurante, magazine sau alte locuri în care suporterii pot achiziționa diferite articole care să le amintească de meciul pentru care au venit. Din cauza crizei provocată de coronavirus au fost implementate câteva măsuri pentru evenimentele la care se adună foarte mulți oameni, așa cum sunt evenimentele sportive.
Impactul pe care COVID-19 îl are asupra sportului la nivel global își face simțită prezența din ce în ce mai mult. După China, Coreea de Sud și Italia, Franța este cea mai afectată țară de noul virus uciagaș.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
IERI LA 09:11
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Dortmund oferă 45 de milioane de € pentru înlocuitorul lui Haaland! Nemții au concurență serioasă
IERI LA 08:19
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
IERI LA 06:28