Jurnaliștii de la RMC Sport estimează că liderul din Ligue 1, PSG, va pierde în jur de 10 milioane de euro în urma deciziei ca meciul din Champions League cu Borussia Dortmund de pe Parc des Princes să se dispute fără spectatori. Partida are loc miercuri, de la ora 22, ora României.
Pierderile survin, în mod evident, din vânzarea biletelor, dar și din serviciile oferite în cadrul stadionului, cum ar fi restaurante, magazine sau alte locuri în care suporterii pot achiziționa diferite articole care să le amintească de meciul pentru care au venit. Din cauza crizei provocată de coronavirus au fost implementate câteva măsuri pentru evenimentele la care se adună foarte mulți oameni, așa cum sunt evenimentele sportive.
Impactul pe care COVID-19 îl are asupra sportului la nivel global își face simțită prezența din ce în ce mai mult. După China, Coreea de Sud și Italia, Franța este cea mai afectată țară de noul virus uciagaș.
Fotbal
Gest oribil făcut de Haaland? "S-a uitat la el, a râs și a plecat. I s-au urcat la cap laudele"
ACUM 7 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
ACUM 10 ORE
Liga Campionilor UEFA
"PSG cu Messi, o echipă mai slabă!" Starurile lui Pochettino, făcute praf după debutul slab din UCL
ACUM 12 ORE