Borja Valle a fost unul dintre puținele transferuri inspirate ale dinamoviștilor din această vară. Spaniolul a marcat de cinci ori și a reușit și o pasă de gol în cele 10 partide jucate în tricoul câinilor. Prestațiile sale excelente au atras atenția mai multor cluburi iar în cele din urmă el a ajuns la divizionara secundă din Spania, Real Oviedo, pentru care a semnat până în vara lui 2021.
Real Oviedo este în acest moment pe locul 13 din a doua ligă spaniolă cu 25 de puncte, fiind la șase puncte distanță de locurile care aduc retrogradarea. Întreg lotul are o valoare de 11 milioane de euro.

Borja Valle, una dintre victimele promisiunilor lui Pablo Cortacero

Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 12 MINUTE
Borja Valle a jucat excelent la Dinamo însă evoluțiile sale nu au fost răsplătite în niciun fel. În cele patru luni petrecute la Dinamo, spaniolul nu a primit niciun salariu. Astfel, s-a săturat să aștepte după promisiunile lui Pablo Cortacero și a depus memoriu la FIFA prin care a devenit liber de contract.
Cortacero l-a atras pe Valle la Dinamo prin mirajul unui salariu considerabil, mai ales pentru Liga 1. Spaniolul ar fi urmat să primească 33.000 de euro lunar. Acesta ar fi fost cel mai mare salariu din Liga 1, dacă s-ar fi concretizat.
Totuși, promisiunile lui Pablo Cortacero par desprinse din filme, în condițiile în care potrivit surselor Eurosport, Borja Valle va primi de la noua sa echipă, Real Oviedo, doar jumătate din acest salariu.
Liga
Variantă surpriză pentru banca tehnică a Barcelonei! Cine e antrenorul pe care a pus ochii Laporta
ACUM 21 MINUTE
Fotbal
Kamil Bilinski, moment de blackout! L-a lovit în mod voit cu piciorul în cap pe portarul advers
ACUM 43 MINUTE