Arbitrul asistent Octavian Şovre a fost surprins, după meciul din Liga Campionilor, dintre Manchester City și Borussia Dormund, solicitând un autograf tânărului star norvegian Erling Haaland, după meci, pe culoarele stadionului.
Opinia publică a fost împărțită în ceea ce privește oportunitatea gestului său, chiar și după ce acesta a anunțat că autograful va fi scos la licitație în folosul centrului de terapie S.O.S Autism Bihor, al cărui membru de onoare este.
În urma celor întâmplate, Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale de Arbitri, nu l-a mai delegat pe Octavian Șovre la niciunul din meciurile ultimei etape din Liga 1, dar decizia a avut ca scop protejarea tușierului, după cum CCA a precizat ulterior.
Cupa Mondială FIFA
Xavi, cu ochii pe duelul Spania - Germania de la Cupa Mondială! Ce fotbalist va urmări cu atenție
ACUM O ZI

Autograful lui Haaland va asigura bugetul asociației pe 6 luni

Simona Zlibluț, președintele SOS Autism Bihor, a explicat pentru alephnews.ro, ce se va întâmpla cu autograful și care este povestea colaborării sale cu Octavian Șovre: "Având în vedere legătura mea, personală, cu Tavi, fiind colegi de grădiniță, am copilărit împreună, mamele noastre au lucrat împreună. În momentul în care am venit la conducerea asociației i-am cerut, cumva, sprijinul. Am avut (autografe n.r.) de la Helmuth Duckadam, am avut de la Ionuț Lupescu, de la Gheorghe Hagi. Am avut de la familia Cadas, de la Constantina Diţă".
Conform Simonei Zlibuț, autograful unei celebrități asigură bugetul asociației pe 6 luni.
Gestul făcut de Octavian Șovre a atras atenția internațională asupra asociației, existând cereri din străinătate pentru autograful lui Haaland.
Chiar și Gică Popescu a oferit un tricou cu Barcelona. Obiectele cu autograf urmează a fi vândute la o licitație online cu ocazia Zilei Copilului.
"Noi preconizăm să facem un eveniment online, o licitaţie online cu aceste obiecte. Domnul Gică Popescu, la un interviu, şi-a arătat dorinţa de a ne trimite şi el un tricou cu autograful lui Guardiola", a mai spus pentru alephnews.ro Simona Zlibluț.
Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44
Premier League
Pep Guardiola negociază prelungirea contractului cu Manchester City! Când expiră actuala înțelegere
22/11/2022 LA 09:33