Guvernul Italiei a anunţat, miercuri seară, că toate evenimentele sportive se vor disputa fără spectatori până pe 3 aprilie, din cauza epidemiei de coronavirus care a afectat grav țara. Premierul Giuseppe Conte a declarat că măsura a fost luată pentru a evita răspândirea coronavirusului. Italia este ţara europeană cea mai afectată de COVID-19. Bilanţul epidemiei a ajuns la 107 morţi, iar numărul total al infecţiilor este de 3.089.
Mai multe meciuri din Serie A au fost amânate în săptămânile anterioare. Printre acestea se numără şi semifinalele Cupei Italiei: Juventus-AC Milan şi Napoli-Inter Milano. Juventus va primi vizita celor de la Olympique Lyon, marţi, 17 martie, în returul optimilor de finală ale Champions League. Miercuri seara, Guvernul Italiei a anunţat și închiderea tuturor şcolilor şi universităţilor în perioada 5-15 martie din cauza epidemiei generate de coronavirus.

Cluburile din Serie A, afectate de noul virus ucigaș

Cupa Mondială FIFA
Căpitanul SUA, tras la răspundere pentru primul gol al Olandei! Americanii au părăsit Cupa Mondială
ACUM 16 MINUTE
Calcio e Finanza anunță că Juventus va pierde în perioada următoare aproximativ 12,3 milioane de euro din cauza problemelor cauzate de coronavirus. Campioana Italiei este fără îndoială cea mai afectată dintre echipele din Serie A. Inter și Milan, ar urma să înregistreze pierderi în valoarea de 2,7, respective 3,4 milioane de euro. Roma va pierde și ea în jur de 2,3 milioane de euro de pe urma a două meciuri. În total, toate cele 20 de echipe din Serie A vor înregistra pierderi de 28,6 milioane de euro.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Marcelo Bielsa, pregătit să revină pe bancă. O națională OUT de la Mondial, următoarea destinație
ACUM 27 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Denzel Dumfries, omul meciului în Olanda-SUA! Premiera stabilită de jucătorul lui Inter în Qatar
ACUM 34 MINUTE