Barcelona joacă la două capete pentru înlocuirea lui Luis Suarez, cel care s-a operat și va rata restul sezonului. Principala țintă a Barcelonei este Rodrigo de la Valencia, însă o altă variantă este căpitanul lui Arsenal, Pierre-Emerick Aubameyang.
Mundo Deportivo scrie astăzi că atacantul gabonez le-a transmis celor de la Barcelona că este de acord cu transferul, dacă se va ajunge la un acord cu Arsenal! Aubameyang este căpitanul și golgheterul echipei în acest sezon, însă mai are contract cu "tunarii" doar până în vara lui 2021.

Tactica Barcelonei

Fotbal
Un fost fotbalist din Premier League, chemat de Putin la război. Tatăl jucătorului, "dărâmat"
ACUM O ORĂ
Cei de la Arsenal vor ca Aubameyang să-și prelungească înțelegerea, altfel fiind nevoiți să-l vândă în vara viitoare pentru a nu risca să-l piardă gratis. Cei de la Barcelona sunt conștienți că este extrem de dificil ca Arsenal să accepte o ofertă în această iarnă, astfel că adoptă altă tactică.
Conform jurnaliștilor catalani, cei de la Barcelona își doresc ca Aubameyang să facă primul pas, forțând astfel mâna celor de la Arsenal. Astfel, dacă Aubameyang le va cere celor de la Arsenal să negocieze cu Barcelona un transfer încă din această iarnă, atacantul gabonez va deveni principala țintă pentru atacul echipei lui Quique Setien. Cum nu există însă garanția că acest lucru se va întâmpla, cei de la Barcelona încearcă și pista Rodrigo.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Rapid, Petrolul și UTA Arad, în grupele Cupei României! Rezultatele zilei + echipele calificate
ACUM O ORĂ
Fotbal
Richarlison a reacționat, după ce a fost atacat cu banane la Paris în amicalul Brazilia – Tunisia
ACUM 3 ORE