Glasgow Rangers a anunțat transferul definitiv al lui Ianis Hagi, jucătorul român urmând să evolueze la echipa scoţiană după ce a fost împrumutat de la formaţia belgiană Genk. Chiar dacă s-a vorbit în ultimele zile despre faptul că Viitorul Constanța va primi 680 de mii de euro de pe urma transferului lui Ianis Hagi la Rangers, Gică Popescu a dezmințit acest zvon și a spus adevărul.
Doream să fac un comentariu legat de partea financiară. Noi avem 10% din diferența transferului, nu din suma de transfer. Deocamdată nu știm încă suma cu care s-a vândut, dar în niciun caz nu am primit banii vehiculați - Gică Popescu, pentru Digi Sport
Potrivit jurnaliștilor din Marea Britanie, suma de transfer a fost de 3,4 milioane de euro, astfel că Genk a pierdut 600 de mii de euro față de suma pentru care l-a achiziționat pe Hagi de la Viitorul. În acest scenariu, clubul de la Ovidiu nu va primi nimic.
Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42

Ianis Hagi, jucătorul lui Steven Gerrard

"Rangers poate confirma că Ianis Hagi a fost de acord să se alăture clubului pe termen lung", a precizat clubul scoţian. Genk a anunţat, marţi, transferul definitiv al mijlocaşului Ianis Hagi la Glasgow Rangers, dar ulterior a şters informaţia de pe site-ul oficial. Ianis Hagi a fost împrumutat în iarnă de Glasgow Rangers de la clubul belgian Genk, cu posibilitatea de a-l achiziţiona definitiv la finalul acestui sezon, pentru suma de cinci milioane de euro.
Ianis a înscris trei goluri în 12 apariții pentru Rangers înainte ca fotbalul din Scoția să fie suspendat pe 13 martie. De atfel, campionatul a fost suspendat definitiv, iar Celtic a primit tilul de campioană.Fotbalistul de 21 de ani a mai evoluat în carieră la FC Viitorul, echipa tatălui său, şi la Fiorentina. El a ajuns la Genk în vara anului 2019.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16