Glasgow Rangers a anunțat transferul definitiv al lui Ianis Hagi, jucătorul român urmând să evolueze la echipa scoţiană după ce a fost împrumutat de la formaţia belgiană Genk. Chiar dacă s-a vorbit în ultimele zile despre faptul că Viitorul Constanța va primi 680 de mii de euro de pe urma transferului lui Ianis Hagi la Rangers, Gică Popescu a dezmințit acest zvon și a spus adevărul.
Doream să fac un comentariu legat de partea financiară. Noi avem 10% din diferența transferului, nu din suma de transfer. Deocamdată nu știm încă suma cu care s-a vândut, dar în niciun caz nu am primit banii vehiculați - Gică Popescu, pentru Digi Sport
Potrivit jurnaliștilor din Marea Britanie, suma de transfer a fost de 3,4 milioane de euro, astfel că Genk a pierdut 600 de mii de euro față de suma pentru care l-a achiziționat pe Hagi de la Viitorul. În acest scenariu, clubul de la Ovidiu nu va primi nimic.
Fotbal
Presa din Marea Britanie, cuvinte mari pentru Ianis Hagi: "Creează momente de magie la Rangers"
16/08/2021 LA 16:54

Ianis Hagi, jucătorul lui Steven Gerrard

"Rangers poate confirma că Ianis Hagi a fost de acord să se alăture clubului pe termen lung", a precizat clubul scoţian. Genk a anunţat, marţi, transferul definitiv al mijlocaşului Ianis Hagi la Glasgow Rangers, dar ulterior a şters informaţia de pe site-ul oficial. Ianis Hagi a fost împrumutat în iarnă de Glasgow Rangers de la clubul belgian Genk, cu posibilitatea de a-l achiziţiona definitiv la finalul acestui sezon, pentru suma de cinci milioane de euro.
Ianis a înscris trei goluri în 12 apariții pentru Rangers înainte ca fotbalul din Scoția să fie suspendat pe 13 martie. De atfel, campionatul a fost suspendat definitiv, iar Celtic a primit tilul de campioană.Fotbalistul de 21 de ani a mai evoluat în carieră la FC Viitorul, echipa tatălui său, şi la Fiorentina. El a ajuns la Genk în vara anului 2019.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ianis Hagi, dorit cu orice preț de Galatasaray! Prima ofertă a fost refuzată de Rangers
15/08/2021 LA 13:47
Fotbal
Ianis Hagi și-a revenit după accidentare și va juca cu Malmo în Champions League!
09/08/2021 LA 16:23