În UK, 21.678 de oameni au murit din cauza COVID-19, și în fiecare zi, în continuare, sunt raportate câteva sute de decese.
În acest context, să te gândești la reluarea Premier League e o iresponsabilitate enormă, crede fostul apărător dreapta de pe Old Trafford. Cluburile vor pierde 800 de milioane de euro dacă stagiunea nu se reia, însă e incorect să privești totul din perspectivă financiară este de părere Neville.
Nici măcar cele 4 milioane de lire pe care Premier League le va cheltui pentru cele 26.000 de teste - care ar trebui să asigure faptul că nimeni implicat în meciuri nu e pozitiv - nu l-au convins pe fostul internațional englez.
Romanian Liga I
Balaj a explicat scandările oribile de la petrecerea de titlu a CFR-ului! Cum l-a apărat pe Petrescu
ACUM 8 ORE
"Un angajat medical din cadrul FIFA a spus clar că niciun meci nu ar trebui să aibă loc până în septembrie. E vorba de o opinie a unui specialist, care nu se gândește din punct de vedere economic, ci doar uman. Dacă nu ar fi presiunea banilor, nu s-ar mai juca fotbal luni întregi. Acum, suntem gata să ne asumăm riscuri. Câți oameni trebuie să moară jucând fotbal în Premier League înainte de a conștientiza pericolul? Unul? Trebuie să moară un jucător? Sau un membru din staff să fie dus la terapie intensivă? De asta e nevoie ca să înțelegem riscurile? Toată discuția asta are în vedere un singur lucru, aspectul economic", a spus Garry Neville.

Viața înaintea fotbalului

Fostul fundaș al lui Manchester United înțelege perfect că unele cluburi sunt pe marginea prăpastiei din punct de vedere economic, dacă sezonul nu se reia, însă consideră că acest lucru nu justifică riscurile asumate. Viața este mai importantă decât orice, astfel că ar trebui să se acționeze în consecință.
Cluburile au investit enorm și au pierderi masive, sunt conștient. Sunt mize mari și se pierd sume uriașe, dar aceste lucruri nu ar trebui să ne întunece mintea | Gary Neville
"Project Restart", așa cum e numit planul de reluare a campionatului în Anglia are în vedere revenirea la antrenamente la mijlocul lui mai și începerea partidelor, fără spectatori în tribune, în iunie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Europa League
Ianis Hagi a recunoscut că e frustrat că nu poate juca în finala Europa League! Mesajul românului
ACUM 8 ORE
Ligue 1
Dovada clară că Mbappe va pleca de la PSG! Decizia de ultimă oră luată de conducerea parizienilor
ACUM 9 ORE