"El Pibe de Oro" a lăsat în urma lui o întreagă lume îndurerată, care încearcă cu greu să accepte că omul care a adus atâtea zâmbete pe fețele tuturor nu mai este printre noi.
Maradona a plecat, iar odată cu el a luat și o parte din fotbal. Indiferent de modul în care încercăm să ne mințim, un lucru este clar: de azi înainte, fotbalul, așa cum îl știam, nu va mai fi la fel.
Starea de sănătate a lui Maradona nu era cea mai bună în ultima vreme. La începutul lunii, la numai 4 zile după aniversarea de 60 de ani, argentinianul a suferit o operație pe creier pentru îndepărtarea unui hematom subdural (cheag de sânge).
Premier League
Nebunie în Premier League! Patrick Vieira a lovit un huligan al lui Everton la finalul meciului
ACUM 3 MINUTE
Lumea a trecut atunci printr-o altă spaimă, temându-se pentru viața lui Maradona. Din fericire, operația s-a desfășurat cu succes, iar fostul campion mondial din 1986 a revenit în scurt timp acasă, la reședința din Tigre.
Medicul său personal a asigurat pe toată lumea că "El Pibe de Oro" este pe mâini bune și că, ușor ușor, se va recupera. Iar totul părea să decurgă conform așteptărilor... până ieri.

Cauza oficială a morții lui Maradona. Primele concluzii ale legiștilor

Trupul neînsuflețit al lui Maradona a fost transportat la morgă, acolo unde a fost efectuată o autopsie. Presa din Argentina, citată inclusiv de publicația engleză Daily Mail, a aflat care sunt primele concluzii ale medicilor legiști în legătură cu cauza oficială a decesului lui "El Pibe de Oro".
Potrivit raportului preliminar al legiștilor, Maradona a suferit un edem pulmonar acut, în timp ce dormea. Medicii ar fi confirmat deja în presa din Argentina că legendarul jucător a decedat din cauza "insuficienței cardiace acute, la un pacient cu cardiomiopatie dilatativă, insuficiență cardiacă congestivă care a generat edem pulmonar acut".
Mai precis, mușchiul inimii a fost mult prea slăbit pentru a mai pompa sânge în restul corpului.
Rezultatul final al autopsiei va fi anunțat după ce vor apărea rezultatele testelor toxicologice și histopatologice.

Stadionul lui Napoli va purta numele lui Maradona

Napoli, clubul pentru care Maradona a evoluat cel mai mult în timpul carierei, a anunțat că numele stadionului va fi schimbat. De acum înainte, arena napoletanilor - San Paolo - va purta numele legendarului fotbalist, considerat cel mai bun din istorie.
În același timp, în semn de respect și mulțumire pentru tot ce a reprezentat Maradona, Napoli a lăsat nocturnele stadionului aprinse azi-noapte.
Fotbal
Everton a revenit de la 0-2 cu Palace și s-a salvat de la retrogradare! Rezumatul unui meci fabulos
ACUM 8 ORE
Fotbal
Imagini fenomenale pe Goodison Park! Fanii lui Everton sărbătoresc pe teren evitarea retrogradării
ACUM 8 ORE