Printr-un comunicat postat pe site-ul oficial, clubul bănățean a transmis că jucătorul Mario Contra, portar în vârstă de 20 de ani, a fost depistat pozitiv cu COVID-19: “Echipa noastră a efectuat a doua etapă de testare pentru depistarea noului coronavirus. Din păcate primul jucător dintre cei suspectaţi că ar fi infectat cu SARS-CoV 2 a primit astăzi rezultatul pozitiv. Este vorba despre Mario Contra. Pe această cale îi dorim multă sănătate şi o recuperare rapidă tânărului nostru portar! Reamintim că antrenamentele alb-violeţilor au fost suspendate preventiv încă de miercuri, ca urmare a stării acuzate de către doi componenţi ai Politehnicii. În zilele următoare vor sosi şi rezultatele testării celorlalţi membri ai lotului şi ai staff-ului echipei noastre”.
Fotbaliștii de la ASU Poli Timișoara nu s-au mai antrenat de miercuri, după ce doi dintre componenții primei echipe au acuzat simptome specifice COVID-19, iar, la testare, s-a dovedit că unul dintre ei a fost infectat. ASU Poli Timișoara nu este angrenată în acest moment în nicio competiție oficială, sezonul din Liga 2 fiind finalizat cu un play-off de promovare, în care au acces primele șase clasate în momentul suspendării campionatului, în martie.
Fotbal
VIDEO | Revoluția stadioanelor! Cele mai spectaculoase arene care vor fi construite până în 2025
ACUM 23 MINUTE
Formația timișoreană a încheiat campionatul din Liga 2 pe locul 12, cu 32 de puncte, cinci lungimi în spatele ultimei formații ce a prins play-off de promovare, Rapid.
Premier League
Ronaldo, impresionant în tricoul lui United! Cifrele portughezului în meciul cu West Ham
ACUM 40 MINUTE
Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
ACUM O ORĂ