Printr-un comunicat postat pe site-ul oficial, clubul bănățean a transmis că jucătorul Mario Contra, portar în vârstă de 20 de ani, a fost depistat pozitiv cu COVID-19: “Echipa noastră a efectuat a doua etapă de testare pentru depistarea noului coronavirus. Din păcate primul jucător dintre cei suspectaţi că ar fi infectat cu SARS-CoV 2 a primit astăzi rezultatul pozitiv. Este vorba despre Mario Contra. Pe această cale îi dorim multă sănătate şi o recuperare rapidă tânărului nostru portar! Reamintim că antrenamentele alb-violeţilor au fost suspendate preventiv încă de miercuri, ca urmare a stării acuzate de către doi componenţi ai Politehnicii. În zilele următoare vor sosi şi rezultatele testării celorlalţi membri ai lotului şi ai staff-ului echipei noastre”.
Fotbaliștii de la ASU Poli Timișoara nu s-au mai antrenat de miercuri, după ce doi dintre componenții primei echipe au acuzat simptome specifice COVID-19, iar, la testare, s-a dovedit că unul dintre ei a fost infectat. ASU Poli Timișoara nu este angrenată în acest moment în nicio competiție oficială, sezonul din Liga 2 fiind finalizat cu un play-off de promovare, în care au acces primele șase clasate în momentul suspendării campionatului, în martie.
Romanian Liga I
Top 10 transferuri efectuate de cluburile din Liga 1 în această perioadă de transferuri
ACUM 3 MINUTE
Formația timișoreană a încheiat campionatul din Liga 2 pe locul 12, cu 32 de puncte, cinci lungimi în spatele ultimei formații ce a prins play-off de promovare, Rapid.
Liga
Ousmane Dembele, distrus de Hristo Stoichkov: "Nu ai înțeles niciodată ce înseamnă Barcelona"
ACUM 28 MINUTE
Fotbal
Premieră istorică! A evoluat pentru naționala Angliei, iar acum va juca împotriva ei
ACUM O ORĂ