Echipele U19 ale Angliei și Scoției s-au întâlnit aseară într-un meci amical la Burton, pe St.George's Park. Meciul a început normal, iar la pauză englezii conduceau cu 3-1, dar jucătorii nu au mai ieșit de la cabine și întâlnirea a fost suspendată.
Acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că antrenorul oaspeților, Billy Stark, a dat rezultate pozitive la un test pentru coronavirus, efectuat chiar înainte de startul meciului.
Federația Scoțiană de Fotbal a emis o notă oficială, în care a spus că tehnicianul fusese negativ la primul test efectuat, dar rezultatele celui de-al 2-lea, efectuat chiar înainte de meci, au fost pozitive, astfel că s-a luat decizia imediată de suspendare a disputei.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 8 ORE
"Ne pare rău pentru toate inconvenientele cauzate și ne reafirmăm angajamentul de a proteja sănătatea și siguranța tuturor jucătorilor și personalului nostru.", s-a arătat în comunicatul emis de forul scoțian.
Conform acestui comunicat, atât antrenorul, cât și jucătorii vor intra în carantină: "Managerul se va întoarce acasă și va rămâne acolo timp de zece zile. Jucătorii și personalul vor rămâne în izolare preventivă timp de 14 zile, în timp ce Stark va încerca să numească persoanele cu care a fost în contact strâns în această perioadă."
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 9 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 10 ORE