Varazdat Haroyan evolua de 3 sezoane la Ural, iar în acestă toamnă se afla foarte aproape de un transfer promițător în campionatul Greciei, la AEL Larissa. Planurile i-au fost însă date peste cap de un apel din partea autorităților din țara natală.
Conducătorii Armeniei au decis să înroleze în armată cetățeni cu vârste sub pragul de 40 de ani, în contextul războiului cu Azerbaidjan, asupra regiunii Nagorno-Karabakh. Iar printre cei care au răspuns afirmativ la apel se numără și Haroyan, fostul adversar al naționalei României din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.
Haroyan a jucat în cele două partide împotriva naționalei României, prima pe 10 august 2016, iar a doua în toamna anului 2017, ambele câștigate de "tricolori" (scor 5-0 și 1-0).
Serie A
Cannavaro și-a reziliat contractul în China și a dezvăluit ce club din Serie A visează să antreneze
ACUM 31 MINUTE

Haroyan, căpitanul naționalei Armeniei, și-a întrerupt cariera și a plecat în război

Haroyan urma să finalizeze transferul la Larissa la începutul săptămânii, însă impresarul său i-a anunțat pe oficialii eleni că mutarea nu se va mai realiza:
"Haroyan a fost înrolat de autoritățile din Armenia și se află deja în zona de război.", a confirmat agentul lui Haroyan.
Armenia și Azerbaidjan se luptă pentru teritoriul Nagorno-Karabakh de mulți ani, iar războiul a fost reluat de curând. În zona din sudul Munților Caucaz, cel puțin 100 de oameni și-au pierdut viața în ultima săptămână.
Per total, Haroyan a adunat 51 de selecții la naționala Armeniei, reușind să înscrie 2 goluri. El a fost căpitanul primei reprezentative în ultimul an, în absența lui Henrikh Mkhitaryan, starul transferat de Roma de la Arsenal în această vară.
Ca urmare a gestului său eroic de a se implica în războiul țării sale, Haroyan va lipsi la următoarele meciuri ale naționalei Armeniei, împotriva Albaniei (amical), Georgiei și Estoniei (ambele în Liga Națiunilor), din această lună.
De-a lungul carierei, Haroyan a mai evoluat la Pyunik Yerevan (Armenia) și Sh Khodrou (Iran), înainte să ajungă la Ural, în 2017.
Premier League
Solskjaer, încolțit de probleme! Norvegianul a confirmat că Maguire va lipsi o perioadă importantă
ACUM O ORĂ
Fotbal
Șoc în Liga 1: Primele cinci echipe din sezonul trecut și-au demis antrenorii! A plecat și Grozavu
ACUM O ORĂ