Jurgen Klinsmann a rezistat doar puţin peste două luni la Hertha, formaţie care în această iarnă a reuşit să îl aducă, pentru 27 de milioane de euro, pe Krzysztof Piatek.
Fără a avea vreo responsabilitate directă, vârful polonez de 24 de ani a ajuns la o "performanţă" rară: se află la al 8-lea antrenor la echipele de club pentru care a evoluat în ultimele 18 luni. Atât la Genoa, cât şi Milan vârful a schimbat câte trei antrenori. Rând pe rând, Davide Ballardini, Ivan Juric, Cesare Prandelli (Genoa), Gennaro Gattuso, Marco Giampaolo, Stefano Pioli (AC Milan) și Jurgen Klinsmann au fost antrenorii atacantului care impresiona în tricoul "grifonilor", marcând 13 goluri în 19 meciuri, înainte de transferul pe San Siro.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM O ORĂ

Klinsmann şi-a anunţat demisia de la Hertha

Jurgen Klinsmann și-a anunțat astăzi plecarea din poziția de antrenor al lui Hertha Berlin. El fusese numit în funcție pe 27 noiembrie când i-a luat locul lui Ante Covic. Klinsmann a mai pregătit naționalele Germaniei și Statelor Unite, dar și pe Bayern Munchen în sezonul 2008/2009.
Mai ales într-o luptă pentru evitarea retrogradării, unitatea, coeziunea și concentrarea pe lucruri esențiale sunt cel mai importante elemente. Dacă acestea nu sunt garantate, nu pot să-mi ating potențialul ca manager și nu pot să îmi asum responsabilități. După multe deliberări am decis să renunț la poziția mea de antrenor de la Hertha Berlin și să revin la sarcina mea ca membru supervizor al comitetului director | Jurgen Klinsmann
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 3 ORE