Jerry Bengtson evoluează la CD Olimpia, cea mai titrată echipă din Honduras. De-a lungul carierei, jucătorul de 33 de ani nu a atras atenția în presa internațională, însă lucrurile s-au schimbat radical în ultima perioadă.
Atacantul lui CD Olimpia este singurul fotbalist care poartă masca de protecție în timp ce se află pe teren, indiferent de meci, ligă sau adversari. Bengtson este precaut și nu vrea să riște să se infecteze cu coronavirus, motiv pentru care este nedespărțit de masca lui.

Jerry Bengtson, singurul fotbalist care poartă masca de protecție în timpul meciurilor

Fotbal
VIDEO | GOLUL DIN RABONA AL LUI ERIK LAMELA, CEA MAI FRUMOASĂ REUȘITĂ A ANULUI 2021!
ACUM 3 ORE
Jerry a început să poarte masca pe teren încă din luna septembrie, iar de atunci a evoluat inclusiv în Liga Campionilor CONCACAF, cea mai importantă competiție din America Centrală și de Nord.
Cotat la 275.000 de euro de transfermarkt.com, Jerry Bengtson este o piesă de bază la CD Olimpia, pentru care evoluează din 2018. În prezent, el poartă banderola de căpitan la echipa din Honduras.
Atacantul din Honduras a jucat ultima oară chiar în această noapte, în meciul cu Montreal Impact, din sferturile Ligii Campionilor CONCACAF. CD Olimpia a pierdut la limită, scor 0-1, iar Bengtson a bifat 76 de minute.
Jerry Bengtson a adunat 57 de apariții și la naționala din Honduras, reușind să înscrie 21 de goluri.
https://i.eurosport.com/2020/12/15/2955819.jpg
Fotbal
Prima reacție a lui Lewandowski după ce a primit titlul de cel mai bun fotbalist al lumii în 2021
ACUM 4 ORE
Fotbal
Camerun și Burkina Faso merg mai departe, în timp ce Insulele Capului Verde se află în așteptare
ACUM 4 ORE