Jerry Bengtson evoluează la CD Olimpia, cea mai titrată echipă din Honduras. De-a lungul carierei, jucătorul de 33 de ani nu a atras atenția în presa internațională, însă lucrurile s-au schimbat radical în ultima perioadă.
Atacantul lui CD Olimpia este singurul fotbalist care poartă masca de protecție în timp ce se află pe teren, indiferent de meci, ligă sau adversari. Bengtson este precaut și nu vrea să riște să se infecteze cu coronavirus, motiv pentru care este nedespărțit de masca lui.

Jerry Bengtson, singurul fotbalist care poartă masca de protecție în timpul meciurilor

Premier League
"Mi-am pierdut slujba ieri, acum vreți să vorbim despre titlu?". Solskjaer, reacție sarcastică
ACUM 20 MINUTE
Jerry a început să poarte masca pe teren încă din luna septembrie, iar de atunci a evoluat inclusiv în Liga Campionilor CONCACAF, cea mai importantă competiție din America Centrală și de Nord.
Cotat la 275.000 de euro de transfermarkt.com, Jerry Bengtson este o piesă de bază la CD Olimpia, pentru care evoluează din 2018. În prezent, el poartă banderola de căpitan la echipa din Honduras.
Atacantul din Honduras a jucat ultima oară chiar în această noapte, în meciul cu Montreal Impact, din sferturile Ligii Campionilor CONCACAF. CD Olimpia a pierdut la limită, scor 0-1, iar Bengtson a bifat 76 de minute.
Jerry Bengtson a adunat 57 de apariții și la naționala din Honduras, reușind să înscrie 21 de goluri.
https://i.eurosport.com/2020/12/15/2955819.jpg
Premier League
Situație de excepție în vârful Premier League. Departajare după cel mai arbitrar mod posibil
ACUM O ORĂ
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM O ORĂ