Cazimir a plecat alături de familia sa, la vârsta de cinci ani, în Germania și de la 13 ani a fost deja remarcat de cei de la VfB Stuttgart, ajungând astfel la juniorii echipei. Traseul său a fost unul remarcabil și în doar trei ani a ajuns deja căpitan, fiind un copil serios și pus pe treabă.
Eurosport.ro a stat de vorbă cu Cazimir într-un interviu exclusiv pentru a afla mai multe despre el, despre visurile și aspirațiile sale.

Diferențele dintre fotbalul românesc și cel din Germania

Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 8 ORE
Cazimir este un puști care este conștient că are parte de condiții excelente la Stuttgart și vrea să profite de ele. Pus să facă o diferențăm între fotbalul românesc și cel din străinătate, el a remarcat faptul că în Germania autoritatea antrenorului nu este niciodată pusă sub semnul întrebării.
Totuși, în sportul românesc apar tot mai des discuții privind atitudinea total nepotrivită a antrenorilor față de copii, însă în Germania Cazimir ne-a povestit că nu poate fi vorba de așa ceva: ”Se întâmplă să mai țipe câteodată, dar atfel sunt foarte respectuoși, trebuie să îi respectăm și noi, lucru care este normal. Te învață multe și nu ai probleme”.

Cazimir vrea să ajungă în Premier League

”Îmi place foarte mult Germania, dar eu visez să ajung în Anglia, în Premier League. Îmi place foarte mult Liverpool”, ne-a povestit Cazimir.
Puteți urmări interviul integral cu Cazimir Buturugă mai jos:

Interviu exclusiv cu Cazimir Buturugă, căpitanul echipei de tineret a lui Stuttgart

Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 9 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 10 ORE