Cazimir a plecat alături de familia sa, la vârsta de cinci ani, în Germania și de la 13 ani a fost deja remarcat de cei de la VfB Stuttgart, ajungând astfel la juniorii echipei. Traseul său a fost unul remarcabil și în doar trei ani a ajuns deja căpitan, fiind un copil serios și pus pe treabă.
Eurosport.ro a stat de vorbă cu Cazimir într-un interviu exclusiv pentru a afla mai multe despre el, despre visurile și aspirațiile sale.

Diferențele dintre fotbalul românesc și cel din Germania

Fotbal
Calificare cu emoții pentru FCSB în Cupa României! Roș-albaștrii, egalați după ce au condus cu 3-0
ACUM 7 ORE
Cazimir este un puști care este conștient că are parte de condiții excelente la Stuttgart și vrea să profite de ele. Pus să facă o diferențăm între fotbalul românesc și cel din străinătate, el a remarcat faptul că în Germania autoritatea antrenorului nu este niciodată pusă sub semnul întrebării.
Totuși, în sportul românesc apar tot mai des discuții privind atitudinea total nepotrivită a antrenorilor față de copii, însă în Germania Cazimir ne-a povestit că nu poate fi vorba de așa ceva: ”Se întâmplă să mai țipe câteodată, dar atfel sunt foarte respectuoși, trebuie să îi respectăm și noi, lucru care este normal. Te învață multe și nu ai probleme”.

Cazimir vrea să ajungă în Premier League

”Îmi place foarte mult Germania, dar eu visez să ajung în Anglia, în Premier League. Îmi place foarte mult Liverpool”, ne-a povestit Cazimir.
Puteți urmări interviul integral cu Cazimir Buturugă mai jos:

Interviu exclusiv cu Cazimir Buturugă, căpitanul echipei de tineret a lui Stuttgart

Fotbal
Nicolae Stanciu, impecabil în Cupa Cehiei! Cum a calificat-o pe Slavia Praga în optimi
ACUM 8 ORE
Fotbal
Mitriță, gol cu fața pentru PAOK într-o victorie obținută greu
ACUM 9 ORE