Steven Gerrard s-a arătat încântat de transferul definitiv al lui Ianis Hagi pe Ibrox. Legenda lui Liverpool a avut numai cuvinte de laudă pentru Hagi pe site-ul oficial al lui Rangers.
”Ianis este recunoscut în toată Europa ca un jucător tânăr talentat așa că faptul că l-am transferat definitiv este o veste grozavă. Am dezvoltat o relație apropiată cu Ianis foarte repede, este o plăcere să îl antrenez și este dispus să se îmbunătățească la fiecare sesiune de antrenamente”, a declarat Gerrard.
Ianis este și el fericit cu acest deznodământ: ”Mi-a plăcut foarte mult perioada petrecută pe Ibrox și abia aștept să joc în fața fanilor din nou, dar acum sper ca fanii și familiile lor să fie în siguranță. Sunt entuziasmat să port din nou tricoul lui Rangers. Au fost și alte cluburi interesate dar prioritatea mea a fost mereu să joc pentru Rangers”.
Cupa Mondială FIFA
Portugalia a făcut spectacol cu Elveția și s-a calificat în sferturi în Qatar! Ramos, omul meciului
ACUM 23 MINUTE
Ianis a fost împrumutat de Genk la Glasgow Rangers până în această vară, iar opțiunea de cumpărare este de 5 milioane de euro. Ianis a înscris trei goluri în 12 apariții pentru Rangers înainte ca fotbalul din Scoția să fie suspendat pe 13 martie. De atfel, campionatul a fost suspendat definitiv, iar Celtic a primit tilul de campioană.

Genk a confirmat transferul lui Ianis Hagi prematur

Genk a confirmat despărțirea de Ianis Hagi marți seara. La 20 de minute de la publicarea informației pe site-ul oficial, clubul belgian a șters știrea.
Oficialii clubului KRC Genk au explicat motivul pentru care de pe site-ul oficial la doar câteva minute după ce l-au publicat. Anunțul belgienilor fusese preluat deja de marile publicații din Marea Britanie, în frunte cu BBC.
Reprezentanții clubului belgian au declarat pentru BBC că "au acționat prematur" și că transferul nu era încă finalizat. Din acest motiv, belgienii au șters de pe site anunțul oficial, însă era deja prea târziu. Într-un final iată că transferul a fost finalizat iar conform presei din Scoția, Rangers ar fi achitat pentru Ianis suma de 4,5 milioane de euro.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Luis Enrique, reacție umilă după eliminarea Spaniei de la Cupa Mondială! "A fost vina mea!"
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Pagină neagră în istorie! Spania, niciodată mai jos de atât. Ce bornă a atins după eliminare
ACUM O ORĂ