Marele derby al calificărilor din America de Sud pentru Cupa Mondială din 2022, Brazilia – Argentina, nu s-a mai jucat! Partida fost întreruptă în minutul 7, din cauza reprezentanților autorităților sanitare, care au pătruns pe teren, acuzându-i pe 4 dintre jucătorii naționalei lui Lionel Scaloni că ar fi încălcat protocolul medical impus de pandemia de coronavirus.
Emiliano Martinez, Cristian Romero, Giovanni Lo Celso și Emiliano Buendia, cei patru jucători legitimați la cluburile din Anglia, au fost în atenția autorităților braziliene.
Nimic nu prevestea un scandal de asemenea proporții la nivel mondial. Lionel Messi a părut chiar foarte relaxat la antrenamente, unde a exersat și loviturile libere. O execuție direct în vinclu a devenit virală pe rețelele de socializare.
Liga
Bale va lipsi o perioadă îndelungată din cauza ultimei accidentări! Ce meciuri va rata galezul
ACUM 2 MINUTE

Lionel Messi: "E o rușine! Suntem în Brazilia de 3 zile și nimic nu s-a întâmplat până acum!"

După izbucnirea scandalului, Lionel Messi a devenit extrem de vehement: "E o rușine! Suntem în Brazilia de 3 zile și nimic nu s-a întâmplat până acum! De ce faceți asta acum? Nu mai jucăm! Asta așteptau? Să începem meciul? De ce nu ne-au avertizat în privința asta când eram la hotel? Puteau să ne explice situația și o rezolvam. Acum, întreaga lume se uită la noi". Acestea au fost primele reacții ale starului argentinian găzduite de Marca.
https://i.eurosport.com/2021/09/05/3214037.jpg
Pe marginea acestui subiect, selecționerul Lionel Scaloni a declarat: "De ce nu ați venit la hotel? Suntem aici de 3 zile! Această situație mă întristează. Nu caut niciun vinovat. Chiar dacă s-a întâmplat sau nu ceva, nu era momentul pentru această intervenție. Meciul ar fi trebuit să fie o sărbătoare pentru toată lumea, pentru ca fanii să se bucure de cei mai buni jucători din lume.
Mi-aș dori ca oamenii din Argentina să înțeleagă că, în calitate de antrenor, eu trebuie să-mi apăr jucătorii. În niciun moment nu am fost anunțați că nu pot juca meciul. Noi am vrut să jucăm, fotbaliștii brazilieni la fel".
Acest meci a fost abandonat și în contextul în care mai multe cluburi din Europa au refuzat să-și lase jucătorii să vină la loturile naționale. Spre exemplu, Brazilia a avut 9 jucători cheie care nu au mai venit la lot. De partea cealaltă, Argentina a avut la rândul ei câteva absențe. Cele mai multe cluburi nu și-au dorit ca jucătorii să intre în carantină la revenirea în Europa.
Fotbal
Faza celui de-al doilea gol al lui Brentford în meciul cu Wolves
ACUM 2 ORE
Fotbal
Jimenez (Wolves) a încercat o centrare spectaculoasă în meciul cu Brentford! Cum s-a terminat faza
ACUM 2 ORE