Chelsea a câștigat trofeul Champions League în 2012 după ce a învins Bayern Munchen, scor 1-1 (4-3 după loviturile de departajare). În ciuda faptului că germanii erau mari favoriți în acea finală disputată pe Allianz Arena, londonezii au fost premiați în final. Toni Kroos a fost atât de devastat de acea înfrângere încât a băut până la refuz după meci. El își amintește de acel episod și spune că s-a îmbătat atât de tare că a trebuit să ceară ajutorul medicului.
Toni Kroos a trecut imediat după meci pe alcool pentru că nu i-a venit să creadă ce șansă uriașă a pierdut echipa lui de club la acel moment în fața unei echipe cotate cu a doua șansă la câștigarea trofeului Champions League. Pentru că a fost atât de afectat de înfrângere, Kroos a început să bea și a fost nevoit să cheme un doctor de pe ambulanță.

Toni Kroos, îmbătat de frustrare după finala UCL din 2012

Premier League
City i-a făcut statuie lui Kun Aguero, dar aceasta seamănă izbitor cu un star de la Real Madrid
14/05/2022 LA 06:43
Nu a fost un lucru prea bun de făcut, dar am avut un motiv bun. Îmi amintesc că Jessi (n.r. soția lui Kroos) a spus că nu putem chema un doctor în acel moment. Imaginați-vă… să chemi ambulanța pentru că ai băut prea mult. Pur și simplu nu exista altă modalitate de a scăpa de durerea provocată de înfrângere. În final a trebuit să chem doctorul pentru că mi-am zis că nu îmi pot permite să înrăutățesc situația mai rău decât era. A fost vina mea că nu m-am simțit deloc bine a doua zi. Acela a fost momentul în care am decis că alcoolul nu-mi poate face niciun bine. Nici măcar nu mă mai puteam uita la tequila în acea seară și de aceea am renunțat complet. N-a durut să renunț și nici nu-i simt lipsa! – Toni Kroos
Mijlocașul german, acum în vârstă de 30 de ani, și-a regăsit gloria europeană după ce s-a transferat în 2014 la Real Madrid pentru 25 de milioane de euro, chiar la timp pentru ca madrilenii să bifeze trei succese consecutive între 2015/16 și 2017/18.
Liga
Real Madrid, 60 de milioane de euro pentru succesorul lui Kroos! Pe cine vor "galacticii" în vară
08/02/2022 LA 12:36
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33