"Grifonii" au fost la câteva zeci de secunde distanță de un rezultat mare la Torino, asta în condițiile în care Juve a jucat cu un om în plus preț de aproape o repriză.
La prestația peste așteptări a oaspeților a contribuit și Ionuț Radu, autorul a 9 parade salvatoare. Evoluția sa ar fi fost perfectă, dacă nu ar fi ieșit greșit la centrarea din prima repriză, în urma căreia Bonucci a deschis scorul. Chiar și așa, gafa sa a trecut în plan secund, italienii lăudându-l pentru prestația foarte bună.
"În minutul 17, Juventus a avut șansa să deschidă scorul prin șutul lui Dybala, care a fost apărat de portarul lui Genoa, Ionuț Radu, care a avut o paradă excelentă. Și Cristiano Ronaldo a avut o primă încercare, dar Radu nu a fost surprins, iar mingea nu a ajuns în poartă. Românul a mai avut o intervenție salvatoare la un nou șut al lui Dybala. Totuși, doar două minute mai târziu, portarul român a făcut o greșeală și a ieșit rău la o lovitură de colț, iar Bonucci a reușit să deschisă scorul", au notat cei de la Gazzetta dello Sport.
Serie A
Drăgușin, out de la Sampdoria! Fundașul va fi împrumutat de Juventus la o altă formație din Serie A
ACUM 14 ORE
După înfrângerea cu Juve, Genoa e pe 17, cu doar 8 puncte acumulate, însă senzația generală a fost că la Torino echipa lui Ionuț Radu merita o remiză.

Celelalte rezultate înregistrate miercuri, în Serie A

  • Napoli - Atalanta 2-2
  • Cagliari - Bologna 3-2
  • Lazio - Torino 4-0
  • Sampdoria - Lecce 1-1
  • Sassuolo - Fiorentina 1-2
  • Udinese - Roma 0-4
Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
IERI LA 16:33
Premier League
Chelsea i-a găsit înlocuitorul perfect lui Rudiger! Cât ar trebui să plătească englezii
IERI LA 15:22