Ianis Hagi a deschis recitalul de goluri de pe Ibrox în minutul 35. Mijlocașul român a deviat șutul lui Joe Aribo pe lângă goalkeeper-ul lui Dundee, din câțiva metri de poartă.
Hagi Jr. a ajuns la 5 goluri înscrise în actualul sezon din Scoția, în 25 de apariții. Per total, Ianis a marcat 6 goluri și a oferit 11 assist-uri pentru Rangers în toate competițiile din stagiunea curentă.
UEFA Europa Conference League
Petrescu îl critică pe Șumudică, după Jablonec-CFR 1-0: "Nu eu am făcut pregătirea și transferurile"
ACUM UN MINUT
După golul lui Ianis, trupa lui Gerrard s-a dezlănțuit și a mai lovit de 3 ori. Dundee a marcat golul de onoare pe final, iar liderul din Scoția s-a impus în cele din urmă cu 4-1.
În urma victoriei de pe Ibrox, Rangers a acumulat 82 de puncte. Formația lui Gerrard are un avans de 18 puncte față de Celtic, după 30 de meciuri disputate.
Rangers mai are nevoie de 3 victorii pentru a-și asigura matematic primul titlu de campioană a Scoției, după 10 ani. Grație rezultatului din această seară, Rangers și-a asigurat deja matematic locul în sezonul următor de Champions League.

Ianis Hagi a primit nota 7, după meciul Rangers - Dundee 4-1! Ce a scris presa din Scoția despre român

Ianis Hagi a fost lăudat în presa din Scoția pentru prestația excelentă din meciul cu Dundee United. Internaționalul de 22 de ani a primit nota 7 din partea publicației Glasgow Live:
"A marcat un gol cu puțină șansă și a muncit din greu pe flancul drept al atacului lui Rangers", au notat jurnaliștii Glasgow Live.
"Ianis a arătat multă prezență de spirit și a deviat șutul lui Aribo", a scris Glasgow Times.
"Hagi a fost atent și a avut o atingere inteligentă, care l-a învins pe portarul lui United", au notat și jurnaliștii The Scottish Sun.

Cifrele lui Ianis Hagi din meciul Rangers - Dundee 4-1:

  • Minute jucate: 63
  • Pase reușite: 26
  • Pase greșite: 4
  • Șuturi expediate: 1 (golul din minutul 35)
  • Dueluri câștigate: 2
  • Atingeri: 44
  • Faulturi comise: 0
UEFA Europa Conference League
Jablonec - CFR 1-0. Meci modest făcut de formația lui Dan Petrescu în grupele Conference League
ACUM 17 MINUTE
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
ACUM 30 MINUTE