După ce a condus cu 2-0, grație dublei lui Diogo Jota, Portugalia s-a văzut egalată la Belgrad. În ultimul minut, Ronaldo a înscris un gol perfect valabil, însă arbitrul nu l-a validat, considerând că mingea nu a trecut linia porții. Cum nu a existat tehnologie de linia porții și nici VAR, portughezii au trebuit să se bazeze pe vigilența centralului și asistentului și, în mod greșit, niciunul nu a sesizat că balonul a trecut linia porții cu întreaga circumferință.

Arbitrul partidei Serbia - Portugalia 2-2 și-a cerut scuze

Ronaldo a explodat și a dat cu banderola de pământ, iar selecționerul Fernando Santos i-a reproșat și el arbitrului gafa comisă. Danny Makkelie a revăzut la vestiar faza și, după ce a înțeles că a greșit, a mers în vestiarul lusitanilor pentru a-și cere scuze.
Fotbal
Hansi Flick anunță revoluția în fotbalul german! Măsurile urgente pe care le-a cerut
ACUM 4 MINUTE
"Am înscris un gol perfect valabil la final, dar nu a fost acordat. La un meci de asemenea nivel, așa ceva nu e posibil. Danny Makkelie a venit la mine, după meci, la vestiar și și-a cerut scuze. Mi-a zis că se simte rușinat și stânjenit. Eram în cabină, cu băieții, iar el a venit și a spus că îi pare rău. De pe teren îmi spusese că se va uita la imagini și că, dacă va fi cazul, își va recunoaște greșeala. Și așa a făcut", a spus Santos, potrivit RTP.
Serbia și Portugalia ocupă primele două locuri în grupa A, cu 4 puncte după două partide desfășurate. Fără îndoială, între cele două se va da bătălia pentru locul întâi și calificarea directă la Mondialul din Qatar.
Cupa Mondială FIFA
Cotele pentru câștigarea CM 2022 cu tabloul optimilor aproape finalizat. Japonia, salt spectaculos
ACUM 6 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
FIFA schimbă formatul Campionatului Mondial! Anunțul făcut de The Guardian
ACUM O ORĂ