Ianis Hagi e în mare formă în pre-sezon, românul punctând de două ori în victoria obținută de echipa sa, Rangers, în amicalul cu Lyon.
Un tip modest și dornic de performanță, fostul jucător al Viitorului reușește să își impresioneze colegii cu modul în care se antrenează, dar și cu randamentul dat în partide. Adversarul său pe post, Greg Stewart, a vorbit la superlativ despre fotbalistul român.

Greg Stewart,cuvinte frumoase la adresa lui Ianis Hagi

Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
Crescut de Rangers, Stewart s-a întors în 2019 la clubul de suflet, dar nu a apucat să fie prea mult titular în formația lui Steven Gerrard. Asta pentru că legenda lui Liverpool, Stevie G, a făcut tot posibilul să obțină împrumutul lui Ianis Hagi, care a devenit titular. În această vară, la insistențele tehnicianului, românul a fost transferat definitiv, ceea ce reprezintă o veste proastă pentru Stewart, care cu siguranță va avea mult mai puține oportunități de a juca. Aseară, cu Lyon, Alfredo Morelos a condus atacul lui Rangers, vârful dorit în Premier League fiind susținut de Kent, Ianis Hagi și Joe Aribo.
Chiar dacă Ianis l-a scos din primul "11", Stewart are doar cuvinte de laudă la adresa internaționalului nostru, conștientizând că pentru a se lupta de la egal la egal cu Celtic, Rangers are nevoie de fotbaliști cât mai valoroși și de dubluri pe fiecare post.
"E grozav să îl avem pe Ianis înapoi printre noi, cu toții știm ce calități posedă. Pentru el, mai ales că e încă tânăr, e dificil să se mute într-o altă țară. Uneori, îți ia ceva timp pentru a te adapta și a putea juca la nivelul obișnuit. Dar Ianis a făcut-o perfect. Când ești la Rangers, ai nevoie de competiție pe fiecare post, așa că e minunat că ne putem baza pe el. Să sperăm că va deveni mai bun și mai bun", a spus Greg Stewart pentru Herald Scotland.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851341.jpg
Imaginea postată de Ianis Hagi, după dubla din partida cu Lyon.
Romanian Liga I
Adi Mutu, sunat în miezul nopții de Gică Hagi pentru un transfer: "Cu el în echipă iau titlul"
31/10/2022 LA 18:24
Scottish Premiership
Ianis Hagi, primele imagini de la antrenamente după accidentarea teribilă suferită în ianuarie
24/10/2022 LA 11:57