Ianis Hagi e în mare formă în pre-sezon, românul punctând de două ori în victoria obținută de echipa sa, Rangers, în amicalul cu Lyon.
Un tip modest și dornic de performanță, fostul jucător al Viitorului reușește să își impresioneze colegii cu modul în care se antrenează, dar și cu randamentul dat în partide. Adversarul său pe post, Greg Stewart, a vorbit la superlativ despre fotbalistul român.

Greg Stewart,cuvinte frumoase la adresa lui Ianis Hagi

Scottish Premiership
Ianis Hagi, lăudat de Steven Gerrard! Românul a primit cea mai mare notă în meciul cu St. Mirren
IERI LA 07:18
Crescut de Rangers, Stewart s-a întors în 2019 la clubul de suflet, dar nu a apucat să fie prea mult titular în formația lui Steven Gerrard. Asta pentru că legenda lui Liverpool, Stevie G, a făcut tot posibilul să obțină împrumutul lui Ianis Hagi, care a devenit titular. În această vară, la insistențele tehnicianului, românul a fost transferat definitiv, ceea ce reprezintă o veste proastă pentru Stewart, care cu siguranță va avea mult mai puține oportunități de a juca. Aseară, cu Lyon, Alfredo Morelos a condus atacul lui Rangers, vârful dorit în Premier League fiind susținut de Kent, Ianis Hagi și Joe Aribo.
Chiar dacă Ianis l-a scos din primul "11", Stewart are doar cuvinte de laudă la adresa internaționalului nostru, conștientizând că pentru a se lupta de la egal la egal cu Celtic, Rangers are nevoie de fotbaliști cât mai valoroși și de dubluri pe fiecare post.
"E grozav să îl avem pe Ianis înapoi printre noi, cu toții știm ce calități posedă. Pentru el, mai ales că e încă tânăr, e dificil să se mute într-o altă țară. Uneori, îți ia ceva timp pentru a te adapta și a putea juca la nivelul obișnuit. Dar Ianis a făcut-o perfect. Când ești la Rangers, ai nevoie de competiție pe fiecare post, așa că e minunat că ne putem baza pe el. Să sperăm că va deveni mai bun și mai bun", a spus Greg Stewart pentru Herald Scotland.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851341.jpg
Imaginea postată de Ianis Hagi, după dubla din partida cu Lyon.
Fotbal
De 19 ani căuta Galatasaray "un Moruțan". Românul i-a dat gata pe turci: "Câți pot face asta?"
22/10/2021 LA 06:41
Fotbal
Ianis Hagi, anunț uriaș făcut în presa din Scoția
22/10/2021 LA 04:30