Fotbal

Ce a spus omul pe care Ianis Hagi l-a scos din primul "11" al lui Rangers, după partida cu Lyon

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ianis Hagi e într-o formă deosebită, la Rangers

Credit imagine: Eurosport

DeCristian Mihala
17/07/2020 la 06:41

Greg Stewart, fotbalistul pe care Ianis Hagi l-a scos din primul "11" al lui Rangers, are doar cuvinte de laudă la adresa românului. Mijlocașul ofensiv scoțian se bucură că internaționalul nostru a ales să continue la formația de pe Ibrox Park.

Ianis Hagi e în mare formă în pre-sezon, românul punctând de două ori în victoria obținută de echipa sa, Rangers, în amicalul cu Lyon.

Un tip modest și dornic de performanță, fostul jucător al Viitorului reușește să își impresioneze colegii cu modul în care se antrenează, dar și cu randamentul dat în partide. Adversarul său pe post, Greg Stewart, a vorbit la superlativ despre fotbalistul român.

Europa League

Leverkusen, Sevilla, Wolves și Basel completează tabloul sferturilor de finală în Europa League

06/08/2020 LA 22:00

Greg Stewart,cuvinte frumoase la adresa lui Ianis Hagi

Crescut de Rangers, Stewart s-a întors în 2019 la clubul de suflet, dar nu a apucat să fie prea mult titular în formația lui Steven Gerrard. Asta pentru că legenda lui Liverpool, Stevie G, a făcut tot posibilul să obțină împrumutul lui Ianis Hagi, care a devenit titular. În această vară, la insistențele tehnicianului, românul a fost transferat definitiv, ceea ce reprezintă o veste proastă pentru Stewart, care cu siguranță va avea mult mai puține oportunități de a juca. Aseară, cu Lyon, Alfredo Morelos a condus atacul lui Rangers, vârful dorit în Premier League fiind susținut de Kent, Ianis Hagi și Joe Aribo.

Chiar dacă Ianis l-a scos din primul "11", Stewart are doar cuvinte de laudă la adresa internaționalului nostru, conștientizând că pentru a se lupta de la egal la egal cu Celtic, Rangers are nevoie de fotbaliști cât mai valoroși și de dubluri pe fiecare post.

"E grozav să îl avem pe Ianis înapoi printre noi, cu toții știm ce calități posedă. Pentru el, mai ales că e încă tânăr, e dificil să se mute într-o altă țară. Uneori, îți ia ceva timp pentru a te adapta și a putea juca la nivelul obișnuit. Dar Ianis a făcut-o perfect. Când ești la Rangers, ai nevoie de competiție pe fiecare post, așa că e minunat că ne putem baza pe el. Să sperăm că va deveni mai bun și mai bun", a spus Greg Stewart pentru Herald Scotland.

Imaginea postată de Ianis Hagi, după dubla din partida cu Lyon.

Scottish Premiership

Ianis Hagi este starul lansării noului echipament al lui Glasgow Rangers

01/08/2020 LA 09:57
Fotbal

Ianis Hagi așteaptă testul pentru coronavirus. Startul amicalului a fost amânat

22/07/2020 LA 18:21
Subiecte asemănătoare
FotbalIanis Hagi
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol