"Am calculat, sunt anumiţi jucători care ne lipsesc, toţi sunt importanţi. Dar în acelaşi timp am chemat alţi jucători la fel de talentaţi şi sunt sigur că vor face faţă la acest joc. Evoluţiile lui Ianis Hagi la U21 au fost întotdeauna foarte bune, excepţionale în anumite meciuri, mai ales la Euro, ceea ce este un lucru îmbucurător pentru noi.
Sper să fie un ajutor pentru echipă, sunt sigur că va veni montat aşa cum trebuie. Îl ştiu şi este un profesionist desăvârşit. Pentru el este important acest meci pentru că poate să dea un restart la ceea ce înseamnă experienţa lui la echipa naţională, şi dacă va face o partidă bună va fi benefică pentru el, atât la echipa naţională mare, cât şi la Rangers”, a declarat Mutu la conferința de presă.
”Orice joc bun îţi dă încredere şi sper ca acest lucru să îl obţină şi el după acest meci. Sunt convins că va fi pregătit sută la sută la ora meciului", a mai spus Mutu.
Romanian Liga I
Patronul Craiovei a aflat din presă de demisia lui Rădoi! Marea dezamăgire a lui Rotaru
ACUM 6 ORE
"O calificare ar însemna un lucru extraordinar pentru cariera mea de antrenor, o încununare a eforturilor şi sacrificiilor pe care le-am făcut şi o bucurie pe care putem să oferim suporterilor", a adăugat selecționerul.

Șansa României la calificare: locul doi în grupă

Cum Danemarca are aproape acontat primul loc în grupa României, tricolorii pregătiți de Adrian Mutu se pot califica grație numărului mare de puncte obținut fiind pe locul doi.
Primele cinci echipe cu cel mai bun punctaj de pe locurile doi din grupe merg la Euro 2021.
Clasamentul locurilor 2 pentru calificarea la Euro 2021 U21
1. Franţa 18 puncte (7 jocuri)
2. Polonia, 14 puncte (8 j),
3. Belgia, 13 p (7 j),
4. România, 13 p (7 j),
5. Irlanda, 13 p (7 j),
6. Portugalia, 12 p (5 j),
7. Austria, 12 p (7 j),
8. Scoţia, 11 p (6 j),
9. Macedonia de Nord, 8 p (6 j)
Romanian Liga I
CFR Cluj are un nou obiectiv după calificarea în sferturile Cupei României! Anunțul lui Dan Petrescu
ACUM 6 ORE
Cupa Mondială FIFA
Federația germană i-a decis viitorul lui Hansi Flick după eliminarea prematură de la Cupa Mondială
ACUM 7 ORE