Maignan, acum în vârstă de 24 de ani, a evoluat între 2012-2015 la PSG, fiind un produs al clubului din capitala Franței. Totuși, nu a apucat să debuteze pentru formația pariziană, însă a fost o prezență constantă la antrenamentele trupei din care a făcut parte timp de 4 ani (2012-2016) și Zlatan Ibrahimovic.
O întâmplare cu Ibra în prim plan îi va rămâne pentru totdeauna în memorie goalkeeperului, care a povestit pentru France Football cum a ajuns suedezul să îl simpatizeze.
"Chiar dacă în acest moment nu mai ținem legătura, îl iubesc la nebunie pe Ibra. E atât de autentic, de natural. Îți spune mereu în față ce gândește", și-a început Maignan discursul, pentru ca apoi să povestească modul în care l-a cucerit, prin personalitatea sa, pe marele atacant suedez.
Liga
Pique și-a ales favoritul între Mbappe și Haaland! Cine e fotbalistul pe care îl consideră mai bun
09/05/2022 LA 09:05
"M-a pus într-o situație inedită la un moment dat. Pentru unii poate că nu a fost normal cum m-am comportat cu el, având în vedere că aveam doar 17 ani. Eram la un antrenament și Zlatan mi-a tras un șut la poartă. Nici Buffon nu ar fi putut să apere mingea lui, a tras cu "400 km/h", nimeni nu ar fi putut să o apere. S-a uitat la mine și mi-a zis "ce portar slab". Câteva secunde mai târziu, a tras din nou, iar foarte bine, dar am putut să apăr. Nu m-am putut abține și i-am zis "ce atacant slab". S-a uitat la mine cu figura lui supărată, dar nu a spus nimic. Odată ce s-a terminat antrenamentul, a venit la mine în vestiar. Mi-a zis: "Îmi place cum ești, ai personalitate, ține-o tot așa". Deja îmi plăcea de el la nebunie, dar faptul că m-a apreciat m-a făcut să îl iubesc și mai mult", a mai spus goalkeeperul pentru France Football.
Ajuns la 38 de ani, Ibrahimovic este în acest moment liber de contract, după despărțirea de LA Galaxy. El negociază intens cu AC Milan, club pentru care a evoluat în perioada 2011-2012, însă nu e exclus să ajungă în cele din urmă în Premier League. Everton l-a contactat pe Mino Raiola, impresarul nordicului, pentru un posibil transfer.
Fotbal
Cine se va ocupa de Haaland&Co după moartea lui Raiola! Starul așteptat să se implice în afacere
02/05/2022 LA 04:55
Fotbal
Mino Raiola nu și-a măsurat niciodată cuvintele! 5 declarații memorabile ale agentului decedat ieri
01/05/2022 LA 13:33