Wuhan și-a reluat activitățile obișnuite, dar urme ale pandemiei de coronavirus sunt peste tot. Totuși, orașul chinez este în acest moment un loc sigur, astfel că jucătorii echipei de fotbal au putut în sfârșit să se întoarcă, după mai bine de 100 de zile de izolare în Spania.
În momentul în care criza s-a declanșat în Wuhan, iar orașul a fost închis, Jean Evrard Kouassi și colegii săi se aflau în cantonament la Guangzhou, la 600 de kilometri depărtare. Oficialii lui Wuhan Zall au luat decizia să meargă în Spania, dar nimeni nu anticipa în acel moment că izolarea va dura mai bine de trei luni.
"Nu mai este deloc ca înainte! Dar viața reîncepe să fie ok. Nu voi uita niciodată acest an! E un moment foarte, foarte ciudat. S-au întâmplat atât de multe lucruri pe care nu le voi uita niciodată", a dezvăluit Jean Evrard Koussi pentru The Guardian.
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 2 ORE

Perioada din Spania, un calvar pentru Wuhan Zall

Perioada petrecută în Spania i-a consumat pe jucătorii lui Wuhan Zall. Dincolo de faptul că erau departe de prieteni și familie, aceștia se confruntau zilnic cu o serie de vești proaste venite din orașul în care s-a declanșat virusul.
Mai mult, ca tabloul să fie complet, ibericii îi priveau cu mare suspiciune, mai ales că purtau echipamentul clubului, pe care era inscripționat numele de Wuhan.
"A fost foarte dificil în Spania, foarte dificil. Aveam numele orașului pe echipament și, de fiecare dată când ieșeam, oamenii se uitau diferit la noi. Mai ales la jucătorii chinezi, care au avut experiențe negative în supermarket-uri.
A fost dificil și pentru staff-ul tehnic. Ne antrenam, dar nimeni nu mai dorea să joace meciuri cu noi. În fiecare săptămână căutam adversari dar nu găseam. Atmosfera din echipă era foarte, foarte proastă! Când ne antrenam, puteam vedea că jucatorii chinezi nu voiau să fie acolo. Erau foarte nervoși și totul era ciudat. În fiecare zi veneau vești proaste din Wuhan", a completat fotbalistul ivorian.
Jean Evrard Kouassi este un atacant în vârstă de 25 de ani, care a impresionat în Europa la Hajduk Split. Deși intrase în atenția formațiilor din vest, vârful a preferat confortul financiar și a dat curs, la doar 20 de ani, ofertei venite de la Shanghai SIPG. La Wuhan Zall s-a transferat în 2017, iar randamentul său e unul excelent: a marcat 34 de goluri în 72 de partide.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 9 ORE
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 10 ORE