Selecţionata Statelor Unite a obţinut o victorie categorică, în faţa reprezentativei statului Panama, cu scorul de 5-1, într-o partidă care a avut loc la Orlando. Christian Pulisic, atacantul echipei Chelsea Londra, a reuşit o triplă pentru americani (17 - penalty, 45+4 - penalty, 69), celelalte goluri fiind marcate de Paul Arriloa (23) şi Jesus Ferreira (27) pentru învingători, respectiv Anibal Godoy (86).
CITEȘTE ȘI:
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
ACUM 8 ORE
OVIDIU HAȚEGAN, OPERAT DE URGENȚĂ DUPĂ CE A SUFERIT UN INFARCT! CARE ESTE STAREA ARBITRULUI

SUA au sărbătorit o calificare care nu e încă matematic obținută

La final, yankeii au sărbătorit calificarea și au ieșit pe teren chiar cu un banner pe care era inscripționat "Calificați la Campionatul Mondial 2022". Jucătorii SUA au fost atenționați repede că nu sunt matematic prezenți la turneul final și au făcut rapid pierdut bannerul.
"Băieții nu au știut dacă suntem calificați sau nu, pur și simplu ni s-a dat acel banner. Imediat, ni s-a spus că nu trebuie să îl arătăm, pentru că nu suntem încă sigur la Mondial. Încă mai avem un meci, mai avem treabă până în Qatar", a spus Pulisic la final.
SUA sunt, totuși, în proporție de 99,99% calificați. Ei trebuie să evite o înfrângere la 6 sau mai multe goluri diferență miercuri, cu Costa Rica, pentru a merge în Qatar. Din 1957, de când pierdeau cu Mexic, yankeii nu au suferit un asemenea eșec. Ca atare, prezența la un nou Mondial pare garantată.
Clasamentul preliminariilor zonei CONCACAF:
1. Canada 28 puncte (13 jocuri)
2. Statele Unite 25 p (13 j, golaveraj +13)
3. Mexic 25 P (13 j, +7)
4. Costa Rica 22 p (13 j)
5. Panama 18 p (13 j)
6. El Salvador 10 p (13 j)
7. Jamaica 8 p (13 j)
8. Honduras 4 p (13 j)
Pe 30 martie se vor disputa ultimele meciuri din calificările acestei zone: Panama - Canada, Jamaica - Honduras, Mexic - El Salvador şi Costa Rica - Statele Unite.
Canada e deja calificată, iar celelalte două locuri directe vor fi, probabil, ocupate de Mexic și SUA. Costa Rica va disputa, în mod normal, un baraj contra unei echipe din zona Oceania.
Fotbal
VAR-ul, sintagma cheie la finalul unui sezon nebun
ACUM 10 ORE
Liga
Cum a "trădat-o" Kylian Mbappe pe Real Madrid! Dezvăluirea făcută azi în Spania
ACUM 11 ORE