CR7 a fost schimbat în minutul 55 al partidei cu Milan, fiind pentru a doua oară consecutiv când Ronaldo nu termină pe teren un meci. Dacă sezonul trecut, sub comanda lui Allegri, lusitanul a fost schimbat de doar două ori, acum situația sa nu e cea mai plăcută. Un individ extrem de orgolios, fostul vârf de la Real a fost extrem de nemulțumit de decizia lui Sarri. S-a dus direct la vestiar, pentru ca apoi, în minutul 87 al partidei, să plece de la stadion. Un gest interpretat drept lipsă de respect față de colegii săi.
Tuttosport a vrut să afle ce i-a spus Ronaldo lui Sarri în momentul schimbării și a apelat la un cititor pe buze. CR7 nu a folosit cuvinte triviale, dar și-a manifestat frustrarea cu privire la hotărârea staffului tehnic.
"Ce naiba se întâmplă?", a strigat Ronaldo către banca lui Juventus, conform sursei citate.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
IERI LA 07:29

Ronaldo, chemat în ședință de Juventus

Ronaldo nu va fi sancționat în vreun fel de clubul Juventus, anunță Sky Italia, dar asta nu înseamnă că nu va da socoteală în niciun fel. "Bătrâna Doamnă" vrea să rezolve totul foarte discret și, conform Gazzetta dello Sport, Pavel Nedved (vicepreședintele) și Fabio Paratici (directorul sportiv) au luat legătura deja cu agentul lui CR7, Jorge Mendes, pentru o ședință informală. Lui Ronaldo i se va explica faptul că o astfel de atitudine nu poate ajuta formația, din contră: va crea o stare de tensiune în vestiar.
Scopul final al întrevederii e convingerea lui Ronaldo că a greșit și că, pe viitor, astfel de gesturi nu vor fi tolerate sau tratate cu atât de multă lejeritate.
Mai mult, se speră ca Ronaldo să își prezinte scuze în vestiar, astfel încât atmosfera să se detensioneze.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06