Theo Corbeanu este fotbalistul român care are toate șansele să ajungă să evolueze în Premier League, judecând după șansele care i se dau la Wolverhampton. Înscris la echipa U23 a lupilor, Corbeanu se antrenează deja cu prima echipă, cea condusă de Nuno Espirito Santo. Născut la Burlington, în Canada, Corbeanu a recunoscut într-un interviu acordat recent că a ales să nu mai răspundă convocărilor primite din partea naţionalelor României, ci să reprezinte Canada.
"Am reprezentat România la nivel de tineret. Nu am făcut-o pentru Canada, fiindcă nu am fost selectat pentru echipa U15. Aşa că mi-am spus că vreau să joc fotbal internaţional, pentru că asta făceau cei mai talentaţi jucători. Am contactat România, mi-au spus că mă cunosc şi că mă urmăresc. Le-am trimis câteva clipuri cu mine şi am început să vorbim. Am primit o convocare împotriva Irlandei şi am debutat în septembrie 2017

Theo Corbeanu, jucător de mare perspectivă, a ales să nu mai reprezinte România

Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
ACUM 16 MINUTE
Am ales Canada acum, după câţiva ani, pentru că am simţit că este un lucru corect în acest moment, deoarece are o generaţie foarte promiţătoare de jucători. Mai ales cu toată emoţia de a găzdui Cupa Mondială din 2026. Am crezut că pot face parte din această aventură. Asta m-a motivat şi m-a inspirat. Mi-am dorit întotdeauna să joc pentru Canada, dar aşa cum am spus, cu câţiva ani în urmă nu am fost selectat", a transmis Corbeanu pentru "101greatgoals.com", citat de Telekom Sport.
https://i.eurosport.com/2020/11/12/2935708.jpg
Corbeanu a bifat 13 meciuri jucate pentru naționalele U17 și U16 ale României, pentru care a marcat două goluri.Antrenorul formației sub 23 de ani a lui Wolves are numai cuvinte de laudă la adresa sa: "Este atletic, înalt, bun în jocul aerian, bun din punct de vedere defensiv şi cu calitatea de a dribla adversarii şi de a marca! Poate să tragă, să pasese, e bun cu ambele picioare... ar puţin din toate! Theo poate fi orice îşi doreşte să fie.
Este un tânăr cu un potenţial imens, dar... pentru că mereu există un "dar" în cazul acestor jucători, trebuie să înveţe să joace în sistemul nostru şi să colaboreze cu ceilalţi jucători, să-şi adapteze jocul diferitelor scenarii şi situaţii. Trebuie să crească în continuare şi ştie asta. Este un alt puşti bun care vrea să înveţe şi eu cred că Theo poate ajunte la nivelul la care îşi doreşte", spune James Collins, antrenorul lui Wolverhampton U23, pentru Birmingham Live.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
ACUM 2 ORE
Liga
Fotbalistul dorit de 3 cluburi din Anglia pune condiții pentru a-și prelungi contractul cu Barcelona
ACUM 3 ORE