Odată cu victoria Macedoniei de Nord, care s-a calificat la EURO 2020 după ce a eliminat Georgia, programul meciurilor care se vor disputa la București a devenit clar.Pe lângă prima reprezentativă a Macedoniei de Nord, vor mai evolua pe cel mai mare stadion din România echipele Austriei și Ucrainei, însă spectacolul așteptat de fani ar putea fi salvat de meciul din optimi.
Trei meciuri din Grupa C a EURO 2020 și o optime de finală vor avea loc pe National Arena din București. Macedonia de Nord s-a calificat la EURO 2020 în premieră după ce a învins Georgia cu 1-0 și va juca astfel la București.
Programul meciurilor este următorul:
Liga Campionilor UEFA
Xavi, despre noul obiectiv al Barcelonei după eliminarea din UCL: "Începem o nouă etapă, de la zero"
ACUM 5 ORE
  • 14 iunie, Grupa C: Austria – Macedonia de Nord, de la ora 18:00
  • 18 iunie, Grupa C: Ucraina – Macedonia de Nord, de la ora 15:00
  • 22 iunie, Grupa C: Ucraina – Austria, de la ora 18:00
De asemenea, va mai avea loc un meci din optimile de finală, programat pe 29 iunie, de la ora 21:00. Din păcate pentru microbiștii din țara noastră, România nu a obținut însă calificarea și a ratat șansa de a juca pe National Arena. Dacă s-ar fi calificat, România ar fi jucat două meciuri din grupe, pe teren propriu. EURO 2020 se va disputa între 11 iunie și 11 iulie 2021, dar va păstra denumirea inițială.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona spune "adio" elitei! Busquets: "Avem tot ce ne trebuie ca să câștigăm Europa League"
ACUM 5 ORE
Liga Campionilor UEFA
"Barcelona a demisionat din elită!" Cum a reacționat presa din Spania eliminarea catalanilor din UCL
ACUM 6 ORE