Odată cu victoria Macedoniei de Nord, care s-a calificat la EURO 2020 după ce a eliminat Georgia, programul meciurilor care se vor disputa la București a devenit clar.Pe lângă prima reprezentativă a Macedoniei de Nord, vor mai evolua pe cel mai mare stadion din România echipele Austriei și Ucrainei, însă spectacolul așteptat de fani ar putea fi salvat de meciul din optimi.
Trei meciuri din Grupa C a EURO 2020 și o optime de finală vor avea loc pe National Arena din București. Macedonia de Nord s-a calificat la EURO 2020 în premieră după ce a învins Georgia cu 1-0 și va juca astfel la București.
Programul meciurilor este următorul:
La Liga
Real Madrid a perfectat transferul lui Endrick! Brazilianul, cel mai scump tânăr U20 din istorie
ACUM 2 MINUTE
  • 14 iunie, Grupa C: Austria – Macedonia de Nord, de la ora 18:00
  • 18 iunie, Grupa C: Ucraina – Macedonia de Nord, de la ora 15:00
  • 22 iunie, Grupa C: Ucraina – Austria, de la ora 18:00
De asemenea, va mai avea loc un meci din optimile de finală, programat pe 29 iunie, de la ora 21:00. Din păcate pentru microbiștii din țara noastră, România nu a obținut însă calificarea și a ratat șansa de a juca pe National Arena. Dacă s-ar fi calificat, România ar fi jucat două meciuri din grupe, pe teren propriu. EURO 2020 se va disputa între 11 iunie și 11 iulie 2021, dar va păstra denumirea inițială.
Cupa Mondială FIFA
Croația, sancționată de FIFA înaintea meciului din sferturile Mondialului, cu Brazilia
ACUM 6 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
23 de jucători riscă să rateze semifinalele, dacă vor lua galben în sferturi! Nume grele pe listă
ACUM 39 MINUTE