Ultima săptămână a fost una cu adevărat de coșmar pentru Mirel Rădoi. În luna octombrie, "tricolorii" au pierdut toate cele 3 meciuri disputate, barajul pentru Euro 2020 din Islanda (1-2), dar și partidele din Liga Națiunilor, cu Norvegia (0-4) și cu Austria (0-1). În ciuda rezultatelor negative, Cosmin Contra spune că Mirel Rădoi trebuie să continue pe banca primei reprezentative și a explicat și de ce e nevoie de Rădoi la națională.

"Eu îl susțin pe Mirel. I-am spus-o și după meciul cu Islanda, și după meciul cu Norvegia. Trebuie susținut. A avut o perioadă foarte grea. El nu a putut avea contact cu jucătorii foarte multe luni de zile. Un antrenor al naționalei nu-și poate expune ideile în două luni de zile. Eu știu dificultățile pe care le aveam când ne strângeam luni seara și jucam joi.

Fotbal
Duckadam a ieșit la atac și spune că Mirel Rădoi este victima unui complot: "Mi-e clar!"
15/10/2020 LA 17:33

Mirel Rădoi, susținut pe banca naționalei României de fostul selecționer, Cosmin Contra

Aveam un antrenament de dezobosire pentru unii, și pentru alții care au jucat sâmbătă aveam un antrenament mai intens. Aveai un singur antrenament, miercuri, cu toată echipa, cu care puteai să pregătești meciul de joi seara. Nu e ușor pentru un antrenor să pregătească aceste meciuri. Trebuie susținut Mirel Rădoi", a spus Cosmin Contra.

Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de Austria cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor la fotbal. România a suferit a treia înfrângere consecutivă, după cea cu Islanda (scor 1-2) din 8 octombrie, în barajul de calificare la EURO 2020, şi cea cu Norvegia (scor 0-4) din 11 octombrie. Echipa antrenată de Mirel Rădoi va juca ultimele meciuri din Liga Naţiunilor luna viitoare, pe 15 noiembrie la Bucureşti cu Norvegia, iar pe 18 noiembrie la Belfast cu Irlanda de Nord.

Fotbal
Ionuț Lupescu, atac fără precedent la Rădoi și Mutu! "Noi nu avem selecționeri acum!"
10/10/2020 LA 08:43
Fotbal
România a urcat în clasamentul FIFA după "dubla" cu Irlanda de Nord și Austria! Locul ocupat
18/09/2020 LA 07:35