De MARIAN URSESCU
Conducerea campioanei Franței Paris Saint-Germain rămâne optimistă în privința prelungirii contractului cu Kylian Mbappe, atacantul dorit insistent și Real Madrid.
PSG a câștigat în acest week-end titlul în Franța pentru a 10-a oară în istorie și face acum tot posibilul să-și păstreze cel mai valoros jucător și pentru sezonul viitor. Potrivit ESPN, mama lui Kylian, Fayza Lamari, cea care negociază contractele fiului ei, este așteptată să călătorească în Orientul Mijlociu împreună cu fiul ei cel mic, Ethan. Fayza Lamari se va întâlni cu președintele PSG, Nasser al Khelaifi, pentru o nouă rundă de discuții. După șederea la Doha, se așteaptă să plece însă spre Madrid pentru a se întâlni și cu reprezentanții clubului spaniol.
Premier League
Regretele lui Ralf Rangnick la Manchester United! Ce a declarat înaintea ultimei etape
ACUM 19 MINUTE

Punctul de conflict: drepturile de imagine

Cele două cluburi și-l dispută pe jucător, dar un rol însemnat îl vor avea, drepturile de imagine. Mbappe și-ar dori controlul sută la sută asupra lor și a companiilor cu care lucrează, iar PSG a lăsat de înțeles că va accepta mai mult cerințele jucătorului. Francezii au acum un pas în fața gigantului spaniol.
Realul și-ar fi dorit să-i ofere doar 50 la sută din drepturile de imagine, așa cum se întâmplă cu toți jucătorii. Președintele Florentino Perez ar trebui să facă o mișcare fără precedent pentru a-i îndeplini dorințele lui Mbappé.
În ciuda eliminării timpurie din Liga Campionilor, PSG se gândește de pe acum la îmbunătățirea echipei pentru sezonul viitor. Asta chiar dacă viitorul directorului sportiv Leonardo și al antrenorului Mauricio Pochettino pe Parc des Princes este incert.

83 de milioane peste oferta inițială!

Real Madrid părea favorită să obțină semnătura lui Kylian, dar au apărut zvonuri că negocierile ar fi intrat în impas. Asta după ce atacantul a cerut 83 de milioane de lire sterline mai mult decât suma pe care se înțeleseseră anterior. Real Madrid a refuzat cererea. Rămâne de văzut acum, după negocierile cu mama jucătorului, care dintre cluburi va avea câștig de cauză. Va fi PSG sau Real?
Premier League
Pep Guardiola, înaintea ultimei etape din Premier League: "E un privilegiu"
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Sabău, despre avantajul echipei U Cluj în baraj: "Nu știu dacă situația este la fel la Dinamo"
ACUM 2 ORE