Pușcaș a deschis scorul în minutul 11 din penalty. Românul a executat perfect lovitura de la 11 metri, trimițând mingea pe centrul porții și păcălind astfel portarul advers. A fost un început de meci perfect pentru Reading, echipă situată în partea a doua clasamentului, care conducea liderul din Championship și principala favorită la promovare, West Bromwich Albion.
Totuși, WBA a revenit în meci și a pus apoi stăpânire pe joc. Golurile marcate de Pereira și Bartley au adus în cele din urmă cele trei puncte pentru echipa lui Slaven Bilic. După această înfrângere, Reading se află pe locul 16 în Championship, liga a doua engleză, la nouă puncte de primul loc retrogradabil.
După partidă, site-ul local GetReading a acordat note jucătorilor lui Reading. Pușcaș a primit nota șase, jurnaliștii britanici notând: ”Și-a păstrat calmul pentru a oferi echipei un început de vis prin lovitura de la 11 metri care l-a trimis pe Johnstone în direcția greșită. A fost un început bun de meci pentru român, însă influența lui asupra partidei s-a diminuat pe măsură ce meciul a progresat”.
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
ACUM 25 MINUTE
Antrenorul celor de la Reading, Mark Bowen, s-a declarat mulțumit de evoluția românului: ”Sunt foarte fericit pentru George. Era clar de la început că el va executa penalty-ul. Sunt mulțumit de munca pe care a depus-o și a făcut multe lucruri bune în acest meci”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM O ORĂ
Liga
Gafe în serie pentru Koeman: "Termenul "inventat" va intra în istorie"
ACUM O ORĂ