Allan Saint-Maximin a fost întrebat în glumă ce va face dacă Lionel Messi îi va cere să renunțe la tricoul său cu numărul 10 de la Newcastle iar francezul a avut o replică pe măsură: ”O să mă trezesc!”.
Saint-Maximin a devenit unul dintre cei mai populari fotbaliști de la Newcastle de când a venit la club de la Nice vara trecută și deși performanțele sale l-au adus aproape de suporteri și postările sale de pe rețelele sociale au ajutat.
Răspunsul simplu dar amuzant al lui Saint-Maximin a generat 4.800 de retweeturi și peste 62.000 de like-uri pe Twitter. Federico Fernandez, coechipier cu Saint-Maximin la Newcastle, a declarat și el în glumă că îi va cere compatriotului său să vină la Newcastle.
Fotbal
Spurs - Norwich 3-0. Lucas Moura, golul carierei
ACUM 36 MINUTE

Saint-Maximin driblează mai mult ca Messi

Allan Saint Maxmin a impresionat în primul său sezon pe Tyneside iar cifrele sale vorbesc de la sine. Francezul a reușit o medie de 5,8 driblinguri pe meci, plasându-se astfel pe locul trei în Europa în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe driblinguri reușite pe meci.
Ce este interesant la acest clasament, unde pe primul loc se află Adama Traore cu 6,3, este că Lionel Messi este în spatele lui Saint-Maximin, pe locul patru, cu 5,7 driblinguri reușite pe meci.
Romanian Liga I
FC U Craiova - Voluntari 0-2. Tamaş&Co, pe locul 3 în Liga 1
ACUM 43 MINUTE
Fotbal
Fred, primul marcator pentru United în era Rangnick. Gol superb al brazilianului
ACUM 2 ORE