Hagi Jr a fost artizanul calificării lui Rangers în optimile Europa League, fază a competiției unde marea rivală, Celtic, nu a acces. Internaționalul român a semnat o dublă fantastică în meciul tur cu Braga, fiind artizanul revenirii formației sale de la 0-2, pentru ca în retur să dea una dintre cele mai frumoase assisturi ale competiției.
"Poate fi Ianis Hagi unul dintre cele mai bune transferuri din istoria lui Rangers?", e titlul dat de rangersnews.uk, care apoi analizează ce a reușit Ianis în ceva mai mult de o lună, de la împrumutul de la Genk.
"Când Rangers a semnat cu Ianis Hagi, în ianuarie, niciun suporter de pe "Ibrox" nu își imagina ce impact va avea acesta în jocul echipei scoțiene. Dar până și cel mai exigent suporter nu are cum să fie critic la adresa românului, care are parte de un start incredibil pentru Rangers. Românul de 21 de ani și-a arătat clasa, în special în Europa, iar fanii abia așteaptă ca transferul să devină unul permanent, în vară. Ianis este motivul pentru care Rangers este în optimile Europa League, talentul său inspirând una dintre cele mai mari reveniri din istoria echipei, cu Braga, în tur", mai scrie sursa citată.
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM 2 ORE

Ianis Hagi, în istoria lui Rangers

Ianis Hagi a devenit un jucător extrem de urmărit, dar şansele ca el să fie transferat la o echipă mai puternică, în vară, sunt mici.
Asta pentru că oficialii lui Rangers au o clauză preferenţială în contractul de împrumut al internaţionalului nostru, de la Genk. Astfel, scoţienii îl pot transfera definitiv, contra sumei de 5 milioane de euro, fără ca belgienii - echipa de care aparţine - să poată să refuze oferta. În condiţiile în care Ianis impresionează meci de meci, atât în campionat, cât şi în Europa League, Rangers cu siguranţă va activa clauza de transfer definitiv.
"Moștenirea lui Hagi pare să fie dincolo de sezonul acesta european și de dubla cu Braga. El va fi transferat aproape sigur definitiv în vară și ar putea să fie cel mai bun transfer din istoria lui Rangers", e concluzia jurnaliștilor de la rangersnews.uk.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 3 ORE
Africa Cup of Nations
Surpriză mare la Cupa Africii pe Națiuni. Ghana a pierdut cu Comoros și a plecat acasă
ACUM 4 ORE