De MARIAN URSESCU
Împrumutat la Getafe, Borja Mayoral atacantul crescut la academia madrilenă, își depune din plin candidature de a reveni la Real Madrid după ultimele prestații.
De când a ajuns pe Coliseum Alfonso Pérez, în ianuarie, Mayoral a avut prestații de excepție. A marcat 6 goluri și a oferit o pasă de gol în cele 664 de minute! Adică participă la un gol pentru echipa lui Quique Sánchez Flores la fiecare 95 de minute! O medie excelentă.
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
ACUM 16 ORE
Borja Mayoral a ajutat din plin Getafe să spere că se va salva de la retrogradare. Golurile sale au adus șapte puncte echipei: unul împotriva Cádizului (1-1), două împotriva celor de la Mallorca (1-0) și alte două împotriva Celtei (0-2). A mai marcat un gol împotriva Granadei (4-2) și împotriva lui Atletico Madrid (înfrângere 3-4).

"De ce sunt atât de mult împrumutat?"

Într-un interviu recent acordat celor de la AS, Mayoral a spus că visează să se întoarcă pe Santiago Bernabeu, să îmbrace din nou tricoul celor de la Real. ”Mai am un an de contract cu Real Madrid. M-am impus deja în elită și mi-am îndeplinit multe vise, dar mai altele de îndeplinit. Să joc la Madrid este unul dintre acele vise și se poate întâmpla la un moment dat. Uneori sunt nervos și mă gândesc de ce sunt atât de mult împrumutat?”, a spus Borja.
Mayoral are dreptate când vorbește despre împrumuturi: a fost la Wolfsburg în sezonul 2016-2017, două perioade la Levante, încă un an și jumătate la Roma și aceste șase luni la Getafe.
Singurul său sezon la Real Madrid a avut rezultate încurajatoare pentru el: a jucat 927 de minute în 2017-2018, a marcat șapte goluri și a dat trei pase decisive, cu care a înregistrat o medie de participare la un gol la fiecare 93 de minute!

Jovic vrea să plece. Nu și Mariano

Borja Mayoral știe că Real Madrid va conta pe Benzema și, în această vară, s-ar putea alătura Mbappe. Dar ambii vor avea nevoie de un înlocuitor. Sunt mulți care spun că stilul său este asemănător lui Karim.
Carlo Ancelotti are acum pe bancă și alte două opțiuni: sârbul Luka Jovic și dominicanul Diaz Mariano. Pentru ca Borja să vină, Real trebuie să scape de cei doi. Asta pentru că trebuie să se elibereze posture în echipă și să nu fie plătite salarii în plus. Jovic a anunțat că vrea să plece pentru că nu e mulțumit cu statutul de rezervă. În actualul sezon a jucat doar 13 partide, majoritatea din postură de rezervă. Nu același lucru se poate spune despre Diaz Mariano. Acesta refuză să plece desi nu a bifat decât 6 partide în actualul sezon la Real.
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
ACUM 20 ORE
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față! Cum a răspuns acuzațiilor că a rămas la PSG doar pentru bani
ACUM 21 ORE