UEFA urmează să multe Supercupa Europei din 2021 de la Belfast la Istanbul, deși în ultimul act al competiției ar putea să se întâlnească două echipe engleze. Reprezentanții din conducerea fotbalului european au încercat să facă față consecințelor legate de mutarea finalei din acest sezon a Ligii Campionilor în Portugalia din Turcia pentru al doilea an consecutiv.
Găzduirea Supercupei din sezonul viitor pe 11 august se numără printre măsurile de compensație oferite autorităților turcești de fotbal, care vor include, de asemenea, organizarea finalei Ligii Campionilor din 2023. O decizie finală în acest sens urmează a fi luată în perioada următoare, a anunțat BBC.

Ce primește Istanbul după ce a pierdut găzduirea finalei UEFA Champions League

Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
ACUM 24 MINUTE
Ediţia din 2023 a finalei Ligii Campionilor era programată la Munchen, iar Supercupa Europei din acest an, la Belfast, la 11 august. Stadionul Vodafone Park din Istanbul a găzduit finala Supercupei în 2019, în care Liverpool s-a impus în faţa formaţiei Chelsea la penalty-uri, scor 5-4, după ce la finalul celor 120 de minute scorul a fost egal, 2-2.
Finala UEFA Champions League dintre Chelsea şi Manchester City va avea loc în Portugalia, la Porto, cu 6.000 de fani de fiecare club autorizaţi să se afle în tribune, a transmis UEFA. Partida din 29 mai a fost mutată de la Istanbul la Porto din cauza restricţiilor legate de pandemia de coronavirus. Este al doilea an la rând în care finala are loc în Portugalia, după ce anul trecut, în plină pandemie, s-a jucat la Lisabona.
Premier League
Mason Mount vs Phil Foden! Cine va străluci mai mult în acest sezon de Premier League?
ACUM 44 MINUTE
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM O ORĂ