Toată vara s-a vorbit despre plecarea lui Lionel Messi de la FC Barcelona la PSG. Viitorul jucătorului argentinian a fost incert încă de la finalul sezonului trecut, având în vedere că a ajuns la final de contract.
El a cucerit Copa America, iar apoi a revenit la FC Barcelona pentru a semna prelungirea contractului. Doar că lucrurile au luat o altă turnură. Catalanii au anunțat că au probleme financiare și nu îl mai pot ține pe Messi. Transferul lui la Paris a ținut o întreagă planetă cu sufletul la gură.
Vara fotbalistică se încheie acum la fel de fierbinte, cu transferul lui Cristiano Ronaldo de la Juventus la Manchester United. Portughezul a fost într-o permanentă bătălie cu Lionel Messi în ultimii 15 ani și parcă nu a vrut să se lase mai "prejos".
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 5 ORE

12,5 milioane le like-uri la prezentarea lui Ronaldo pe Instagram

Deși nu mai este la nivelul în care a cucerit la rândul lui câteva Baloane de Aur, Ronaldo face în continuare furori. Și înainte de a ajunge în Anglia la Manchester United a bătut deja un record în social-media.
Postarea clubului pe Instagram, prin care a anunțat transferul lui Cristiano, a adus un val de like-uri. Mai exact 12,5 milioane până sâmbătă seara! S-a stabilit practic un nou record al unui club sportiv pe această rețea de socializare. Rămâne de văzut și ce "explozie" va avea Man United în campionat cu startul portughez în echipă. Venirea lui nu a influențat deocamdată cotele la titlu.
Ronaldo este în continuare în centrul atenției, iar fanii și mass-media din întreaga lume așteaptă deja debutul lui la Manchester United. La al doilea mandat. Unul care s-ar putea produce pe 11 septembrie, cu Newcastle. Până atunci, echipa mai are azi un meci în deplasare, cu Wolverhampton, în cadrul etapei a 3-a, în direct pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2021/08/28/3208258.png
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 6 ORE
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 7 ORE