La doar 24 de ore de când a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, mai multe surse transmit că portughezul Cristiano Ronaldo se simte bine și de abia așteaptă să revină pe teren. Jurnaliștii de la Goal au analizat situația și au comparat-o cu ale altor fotbaliști de calibru care au învins COVID-19. Ce șanse are CR7 să joace în UEFA Champions League pe 28 octombrie împotriva rivalului Lionel Messi și a Barcelonei? Goal a oferit răspunsul.
Perioada exactă de indisponibilitate este necunoscută pentru moment, însă bianconerii speră ca portughezul să fie disponibil cât mai curând. În orice caz, el va petrece 10 zile în izolare, până pe 23 octombrie, atunci când va face un nou test. Ronaldo va rata cel puțin două meciuri campioanei Italiei: Crotone (17 octombrie) și Dinamo Kiev (10 octombrie). În același timp, el poate rata și partida cu Verona de pe teren propriu, programat pe 25 octombrie, dacă noul test de COVID-19 iese tot pozitiv. În cazul în care testul iese negativ, iar UEFA îi permite portughezului să ia parte în competiție, atunci Ronaldo va fi prezent pe teren în meciul cu Barcelona.

Cum se simte Cristiano Ronaldo la 24 de ore după ce a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
ACUM 13 ORE
Antrenorul Portugaliei, Fernando Santos, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că atacantul Cristiano Ronaldo se simte bine după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus: "Cristiano e foarte bine, este asimptomatic. El este izolat. Spune doar că vrea să joace", a declarat Santos, potrivit lefigaro.fr.
Selecţionerul a subliniat că lotul său a respectat protocolul sanitar, în ciuda celor trei cazuri pozitive înregistrate (Jose Fonte, Anthony Lopes şi Cristiano Ronaldo): "De luni (n.r. - 5 octombrie), am fost total închişi aici. Şi nu a mai intrat nimeni. La prima convocare nu am avut nicio problemă, dar s-a întâmplat ceva aici şi nu pentru că el (n.r. - Ronaldo) nu a respectat regulile. Nu aici a atacat virusul", a asigurat tehnicianul.
Ceilalţi jucători au fost testaţi după ce Cristiano Ronaldo a ieşit pozitiv şi toţi au fost negativi. Atacantul portughez al echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, în timp ce se află convocat la echipa naţională. El a fost plasat în izolare şi nu va evolua, miercuri, în meciul Portugalia - Suedia, din cadrul Diviziei A a Ligii Naţiunilor.
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
ACUM 13 ORE
Ligue 1
Messi a marcat o dublă cu Honduras, dar a lămurit și o problemă de la PSG! "Știam că așa va fi"
IERI LA 14:05