În tur, formația spaniolă s-a impus cu 1-0, după o partidă dominată de Liverpool, dar în care Atletico și-a jucat perfect partitura. Calificarea e extrem de deschisă, crede reputatul tehnician, deși admite că ibericilor le va fi foarte complicat să facă față presiunii de pe Anfield.
"Liverpool va încerca să pună presiune pe Atletico Madrid încă din start. Nu îi va lăsa pe spanioli să respire vreun minut și cu siguranță că vor fi multe ocazii. Dacă vor reuși să deschidă scorul, va fi o presiune și mai mare pe adversară. Multe vor depinde și de Atletico. În măsura în care trupa lui Simeone va fi capabilă să absoarbă presiunea, să își păstreze calmul și să se apere exact, va avea cu siguranță șansa ei. Și o poate face să sufere pe Liverpool, pe contra-atac", a spus Benitez pentru Daily Star.

Rafa Benitez, cu inima împărțită

Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 24 MINUTE
Deși Rafa Benitez a scris istorie pentru Liverpool ca antrenor, câștigând Champions League în 2005, după cea mai celebră finală din istoria competiției, tehnicianul spaniol va avea inima împărțită la returul de pe Anfield. Asta pentru că tatăl său, Francisco, a fost un suporter înfocat al celor supranumiți "los colchoneros", insuflându-i și lui parte din dragostea pentru Atleti.
"Evident că o parte din mine își dorește ca Liverpool să se califice, am antrenat acolo, familia mea trăiește acolo, iubesc acel oraș. Dar tatăl meu a fost un mare suporter al lui Atletico Madrid, astfel că sunt într-o situație în care nu pot să aleg. Va fi o partidă care poate să meargă în orice direcție", a mai spus marele tehnician.
Până la returul cu Atletico, Liverpool va avea două partide importante în Anglia, ambele transmise în direct de Eurosport. În această seară, "cormoranii" dau piept cu Chelsea, pe Stamford Bridge, în optimile Cupei Angliei, pentru ca sâmbătă, de la 14:30 să primească pe Anfield vizita codașei Bournemouth, în campionat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
ACUM 2 ORE
Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
IERI LA 13:45